Presentació Catalunya diu Prou

Destaquem:

  Vídeo de la roda de premsa d’ Araomai, CADCI i els partits independentistes sobre el #novullpagar

Presentació Catalunya Diu Prou

Hem creat aquest web, per informar-vos de tots els moviments que hi ha en aquests moments, i dels que en un futur sorgeixin, entorn a la insubmissió i a la desobediència civil en l’àmbit de la societat independentista.

Mitjançant els diversos apartats us podreu informar de les novetats i de la forma de dur a terme les diferents accions, i també us oferim el contacte amb els impulsors o responsables de cada acció, així com la possibilitat de fer créixer amb les vostres aportacions tant el moviment en general, com cadascuna de les seves branques.

Tanmateix des de les diferents organitzacions, grups, entitats i persones que col·laborem i donem suport a les diferents accions articularem el moviment per tal de sumar esforços, i que tot el país camini i avanci en una sola direcció, la Independència.

Anuncis

60 respostes a Presentació Catalunya diu Prou

 1. Marta Xargayó Borró ha dit:

  Gràcies per tenir-me informada. Quedo a la vostre disposició, crec que un moviment unificador segurament és una mostra de sincronicitat amb les necessitats del moment actual. Enhorabona, Marta

 2. Marta Xargayó Borró ha dit:

  Gràcies per la vostra informació, crec que els vostres objectius són un exemple de sincronicitat amb les necessitats del moment. Quedo a la vostra disposició, Bona sort, Marta

 3. quimgomb ha dit:

  L’única forma d’acabar amb aquesta situació absurda es amb la suma de petits gestos… col•lapsar l’administració i que peti d’una vegada!!!

  • Niuet ha dit:

   Si senyor!

   • Josep Màdico i Bosch, Alemanya ha dit:

    Només lamento no haver de passar tots els dies per les autopistes catalanes. Amb matrícula alemanya no crec que em m’amoïnessin gaire. A l’agost faré la proba i ja vaig dient als amics d’aquí que poden estalviar algun dineret. Endavant amics! El País és nostre.

   • Gràcies Josep! quan siguem conscients de que és nostre serà quan guanyem

 4. Albert, Baix Llobregat ||*|| ha dit:

  ·Apleguem-nos per Catalunya, apleguem-nos pel nostre futur!
  -Fem-ho pels nostres fills i filles, pel jovent i per sa gent gran!

  Catalunya lliure i sobirana! ||*|| Salut i a reveure!

 5. Josep ha dit:

  Em sembla una gran iniciativa tant de bo podeu sumar el màxim d’entitats i quina llastima que ni l’ANC ni l’Omnium us donin suport

 6. Erica ha dit:

  Moltes gràcies per crea aquest espai, des de Buenos Aires tot el recolzament i faré tota la difusió que pugui per tal que els catalans d’aqui estiguin al cas i també la facin, i per que els catalans que tinc allà es sumin als moviments que es vagin fent. Tant de bo pogués formar-hi part d’una forma més activa, quan vagi de nou a Catalunya tot i que sigui per uns dies comptareu a mi en tot moviment. A disposar ! Salut i visca Catalunya !

 7. dolors vilasalo i targa ha dit:

  Crec que aquesta es l´unica forma , l´unitat de tots els que estimem la terra, de aconsseguir que el botxí sigui esclafat per la raò. Endevant i força.

 8. Marc ha dit:

  Us deixo un himne que explica irònicament la situació que estem patint. “Ves què hi farem!” de Santapau i Mahoni. http://www.youtube.com/watch?v=-Xot9aH8S7Q

  També la trobareu subtitulada al castellà, anglès, francès i neerlandès.

 9. Està molt clar que no mes ens volen per la nostra “solidaritat” forçada. Ells mateixos ens aboquen a ser cada dia mes independentistes, estic fart. Mal vistos i a sobre ens diuen “garrapos” jo d’això dic cornuts i pagar el veure. Vull posar el meu grà de sorra, Visca Catalunya independent!

 10. dolors vilasalo i targa ha dit:

  Gracies!!!!!!!!!!!!

 11. Manel Barbero Soriano ha dit:

  Carta oberta a la Generalitat de Catalunya

  Referent als peatges, per molt que hem diguin que es una qüestió política, els hi recordo que estan amenaçant d´ imposar multes per valor de 100 € ( cosa que si no vaig errat, no es del tot legal, i per tant, poden estar incorrent en un possible delicte de prevaricació i coaccions, penat amb penes de presó ), a qui es negui a pagar un peatge, per tant, des de la Generalitat, s´estan posant al costat d´una empresa privada, o es que també multen a les empreses que posen clàusules abusives als contractes?, o canvien condicions dels contractes sense previ avís?, o a la mateixa abertis per no tenir les autopistes en perfecte estat de conservació?, penso que no, per tant, els hi demano que deixin de fer demagògia, tornin els teletacs, que els paguem entre tots, i d´una vegada es posin del costat del ciutadà.

  Atentament,

  Manel Barbero

  Publicada al diari vilaweb el 2 de Maig de 2012

 12. Bon dia,

  A FGC, els treballadors també DIEM PROU !!!!

  En aquest cas, per les retallades que patim des del juny del 2010. Sense tenir la condició de funcionaris -com tanta gent creu- la nostra relació laboral amb l’empresa es basa en el Conveni Col·lectiu, propi, que la regula.

  Arran d’un decret de la Generalitat, derivat d’un decret del Gobierno de España, des del juny del 2010 se’ns va abaixar el sou un 5% en un clar incompliment d’aquest Conveni i, per tant, de la llei.

  El 2011 i 2012 se’ns ha congelat el sou. I a sobre, ara, se’ns aplica una nova retallada del 3% i se’ns amenaça amb una de posterior del 2% I ja sonen campanes de noves retallades per al 2013

  Amb tot això, fa dos anys que estem sense conveni. Fa unes setmanes que s’està intentant negociar-ne un de nou, però l’actitud de l’empresa és la de marejar la perdiu. La capacitat de decisió de la direcció de l’empresa és nul·la, ja que està sotmesa als dictats del Govern. I el Govern diu que ens entenguem amb l’empresa, sabent que aquesta no pot decidir.

  Per tot plegat, esgotades les possibilitats de la negociació, ens veiem obligats a exercir el dret de vaga, darrera eina que ens queda als treballadors per lluitar pels nostres drets i en contra de les retallades. I ai del dia en què se’ns acabi aquest dret.

  Les vagues al sector de serveis, públiics o no, sempre són impopulars i inevitablement perjudiquen els usuaris. Però no ens queda cap altra alternativa. Si fóssim una fàbrica, ningú no en notaria les conseqüències. Però no, a FGC fabriquem “viatges” i durant la vaga deixarem de fabricar-los.

  Us en demanem excuses i comprensió.

  Quedem a la vostra disposició.

  Salutacions cordials.

  Secció sindical d’UGT a FGC.

 13. javier ha dit:

  Bona Sort a tothom. Dicen que el pueblo tiene el gobierno que se merece asi que a buscar el gobierno que se merecen…o el que tienen con PP es lo que querian? Porque eso salio en las casillas de votacion.

 14. anna-M ha dit:

  Diem prou. Crec que l’unic que preten el Govern espanyol es borrar Catalunya del mapa.
  No son bona gent
  Anna-Maria Manich

 15. Andrea ha dit:

  Bon dia!! El cor se m’omple de joia veient la vostra empenta i, tot i que no hi participo directament, també me’n sento part.
  I ja que el govern és incapaç d’entomar les cada cop més directes de la població, està clar que necessitem gent com vosaltres al capdavant de la nostra aventura.
  Endavant!

 16. Josep Màdico i Bosch, Alemanya ha dit:

  Un nou moviment! Molt bé, molt bé. Però que serveixi per informar i “convertir” a tots aquells que encara dubten. Que son molts! Els demés ja n’estem tips de sentir sempre el mateix, any darrera any, i veiem que tot son capelletes, grups i subgrups. Està bé, grups i partits de dretes, del centre i d’esquerres, però, per favor, a l’hora de la veritat feu tots pinya. Penseu que per formar un govern cal tenir gent formada jurídicament, econòmicament, culturalment i també políticament. Però també amb ma dura per fer front a l’enemic que està preparat per desestabilitzar-ho tot i provocar el fracas; des de dins! Ja sabem el que és l’anarquia i n’hem vist mostres darrerament. Si no anem tots a una, si no es veu llum a la foscor i si tot acaba en xerrameca i ploricons sense conseqüències, ningú podrà aturar que la joventut més prometedora del país s’escampi per Europa i el mon.

 17. Anna Riera ha dit:

  Moltíssimes felicitats ! Ja era hora de trobar uns valents que amb coherencia i pel nostre pais, Catalunya, prenguessin una iniciativa com aquesta i en la que els ciutadans anònims ens hi poguem adherir. . També hem d’aconseguir que la noistra televisió i ràdio publiques, se’n facin resò, per això són públiques no ? Tot el meu suport

 18. aNgel ha dit:

  Gracietes, gracietes i gracietes.
  Necessitaven un grup valent, i que digués PROU! a un munt de coses. Encara n’hi queden però tot és un començament. Compteu amb el meu suport, soc taxista a Barcelona i fins aleshores feia publicitat del ‘diguemProu!’; ara hi afegiré aquesta adreça electrònica per donar-nos a conèixer i arribar a més gent.
  La pilota comença a fer-se gran i desitjo que sigui imparable. Endavant…

 19. Jordi ha dit:

  Enhorabona per la proposta i moltes gràcies !
  Feia temps que volia sumar-me a la campanya d’insubmissió fiscal però no trobava informació, ja que sóc assalariat. Pel que dieu, no hi ha risc que ens multin, més aviat a la Generalitat si no transfereix aquests diners a la Hisenda espanyola … i ja sabem per endavant que no tindran “cuyons” ! De totes formes, com no és perd res per intentar-ho (bé, sí que perdem i molt, cada dia que deixem passar), no pot restar ningú sense informar d’aquesta opció el màxim de gent: cartes dels lectors a la premsa, correus electrònics virals, fòrums d’internet, etc… jo estic intentant posar el meu granet de sorra, però en molts casos ja hem fet tard: molta gent ja havia presentat la Declaració fa setmanes. Potser una acció coordinada amb més temps per a l’any vinent pugui tenir més èxit…

 20. joanbonada ha dit:

  Bé, m’agrada. Us seguiré, i com que demà faré el meu primer novullpagar, si m’arriba una denúncia d’aquests que diuen que ens defensaran i aconseguiran pactes fiscals i coses rares d’aquestes -juasjuasjuasjuas que em descollono- us demanaré consell… Amunt!!

 21. Jaume ha dit:

  Si Abertis ens denuncia via judicial, com poden relacionar la matricula del meu cotxe amb el nom del propietari del cotxe? Les dades les vehicles les administra el servei Català de Transit, això és un incompliment de la llei de protecció de dades per part d’alguna administració!

  http://www.araomai.cat/articles/i/1546

 22. Catalunya ha dit:

  Hem coincidit amb el nom nosaltres també diem Catalunya diu prou! Tenim un grup al faceebok Catdiuprou.

 23. Jordi ha dit:

  Voleu una proposta amb 2 cullons???
  Dons organitzemnos i okupem el palau de la generalitat per la força!!!
  I que vegin que anem de debo amb els peatges, amb la independencia, i amb els nostres drets com a pais!!!! Sa acabat alimentar espanya amb la suo dels nostres avis, pares, i fills!!! Em de dir prou!!! A les bones o les males!!!

 24. Xavi ha dit:

  Anims i a tributar a Catalunya. Que en el proper trimestre siguem més empreses i autónoms els que diem Prou a l’espoli fiscal, INSUBMISSIÓ JA

 25. miquel marenyà i llapart ha dit:

  Estic molt orgullos de que i hagi gent com vosaltres. Es l’única sortida. Amb als pertits no hi podem comptar! Salut i força.

 26. Pere ha dit:

  La iniciativa ciudadana,, lliure de representants polítics és la que apunta a poder generar canvis en els models rígids de la societat, ja que la via política poc representa els seus anhels i a més és incapaz d’enfrontar-se als poders fàctics.
  Endavant amb els vostres proyectes !!

 27. Podeu fer ús del vídeo si ho considereu convenient

 28. Misericordia ha dit:

  El trist es que ningú s’ha mogut fins que les coses han estat mol malament, s’havia de fre quina toto anava be, jo no tinc coneixements d’economia pero algú dels que si que sabien que tard o d’hora passaria crec que havien de fer algo….. i no diguem els difenets governs de la generalitat que quant a Madrid els feien falta havien d’aprofitar-hom pero en canvi tots aviure del ” cuento” i ara manan qui mana a Madrid no cal esperar res, ni tan sols que arreglin “españa”.

  • moregons ha dit:

   Misericordia, Pujol ans a mentit durant molts anys i panys, no tot era culpa del estat eespaÑol, ell es el pricipal accionista de Asesa i no vulger fer autovias com al estat espaÑol na tenen, ejemple Albertis es un cementiri de elefants de exdirigents politics de ciu. Repetirem la historia David vencerá a Goliat. Y Arturo Mas perque ens amenase al Parlament amb multes, no es digne de ser el nostre president.

 29. M. Àngels Ruiz Torruella ha dit:

  Moltes gràcies per tenir-nos informats. endavant, ho conseguirem.

  Mª Àngels

 30. jgarciaruiz ha dit:

  Estic amb vosaltres. Des de fa unes setmanes sempre faig el #novullpagar. La veritat que estic una mica “preocupat” (Tampoc gaire) per si m’arribes la multa. En el cas que algun dia arribi, us ho faig saber. Felicitats per la iniciativa. Som forts!

  • moregons ha dit:

   Amic non tinguis cap de preocupació perque tenim la raó i els nostres fill, i nets ens agrairan lo que estem fent, La historia es repeteix vencerem al goliat corrupte Salutacions

 31. josep ha dit:

  Gracies .quansmes siguem mes fors serem. visca catalunya lliure.

 32. Juan ha dit:

  Moltes gràcies.

 33. moregons ha dit:

  no vull pagar perdues cuestions. La ptimera perque es injusta cuant esta mes que amortisadas i que es fan vé sota la manipulació de Jordi Pujol, per sé el primer accionista de Asesa aleshores per aixó va dir no al estat espaÑol cuant li van oferir de fer autovias com a la resta del estat, va dir no, que autopistes i a mes es va enganyar als catalans durant anys dien que tot era culpa de madirid. Quin mentide i cara dura, i la segona cuestió es per dignitat catalana. No podem consentir que un president de gobern ans amenaci ans fals perque ell sap perfectament que tenim la raó, i resulta que va en contra les nostres inquietuds afavorin una empresa que es un cementiri de elefants exdirigents de ciu. No pudem consentir aquesta actitud de un president que a cuant a les preguntes de Alfons Lopez Tena ja no respon amb aquella gallardia adornan les respostes com fins are feia. Mireu, mireu el videos i veureu que li cau la cara de poca vengonya en terra. Respont sempre que u diu la llei, quina de llei la que estan estudiant are? i no li troven una sortida, ni la trtovaran perque menteis como un bellaco.No se atrverá a truren cap perque si u fá sap que sirá un cadaver politic. Por lo tant company@s tots a les autopistes catalanes i recoerdeu a 60 km. per hora. Vencerem, salutacions cordials.

  • Si aquests són els teus motius endavant.

   • moregons ha dit:

    En que vaix errat? perque no tenim autovies com a la resta del estat espaÑol? per culpa de madrid, no i no al sr Pujol jo desde aquesta pägina li dic que es un mentide. I per acaba. Perque es el principal accionista de Asesa, i a les hores Albertis aquesta empresa parasitaria te un consell de elefants exdirectius de ciu? en que vaix equivocat. Una cuestió de dignitat dons si per motiu de la actitut de un president que desde el Parlament se atreveix a amenasarnos per defensar no al poble sino a aquesta empresa, tono a repetir de parasits. Espero la vostra resposta de el perque son el meus motius an nian molts, que si em responeu sels diré. Salutacions.

   • No entrarem en discussions polítiques, si aquest és el teu motiu. Endavant

 34. janhihaprou ha dit:

  Cada dia tinc més clar que si no som els catalans els qui diem “prou!” ningú ho farà per nosaltres. Així que hem de ser valents i demostrar que no estem disposats a continuar essent estafats repagant vies de comunicació que ja estan més que amortitzades.

 35. Joan Rubiralta ha dit:

  Voldria remarcar que l’ANC dóna suport explícit a la campanya No vull pagar. Ha aconsellats als socis i sòcies de participar en la campanya donat horaris i llocs on cal anar. Una altra qüestió és si ha de sortir a la foto o no ho ha de fer. El cas d’Omnium és més greu.

 36. manel ha dit:

  Via fora !!! Contra les injustícies desobediència civil pacífica, però continua.

 37. Laia ha dit:

  Bona nit! Jo ja he rebut el meu primer requeriment d’identificació per haver infringit ( segons trànsit ) l’article 153. El que s’ha de fer ara és omplir l’escrit d’alegacions que corre per la xarxa i portar-lo a trànsit? ( És per estar-ne segura del tot! ). I una altra cosa, he llegit que estaria bé reenviar els requeriments a catalunyadiuprou, però la direcció que he trobat a tuiter em dóna error al enviar. Quina és exactament?
  Moooltes gràcies!!! I endavant amb tots els #novullpagar que facin falta! Que ja n’hi ha prou, home!

 38. gemma ha dit:

  Jo també dic prou!

  Ara un comissionari per cel-labracions, quant ens costará als catalans aquesta cel-lebració? no ens despistem i no permetem que ens venguin esdeveniments catalanistes mentres ens retallen els nostres drets. Jo vull l’indepéndencia ja!

 39. Quim Cañigueral i Fernàndez ha dit:

  El què no potser,és que tots els esforços que fan els catalans,tant socials com econòmics,siguin menyspreuats a cada pas que es fa,tant pels governs,com per bona part de la societat espanyola.#IndependènciaJa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s