La Fiscalia arxiva la denúncia contra el coronel Alamán i compara les seves declaracions incitant a la violència amb el dret a decidir

alaman1 002 copy
alaman1 001 copy
La Fiscalia espanyola ha decidit arxivar la denúncia que va impulsar Catalunya Diu Prou contra el Coronel Alamán, per les seves declaracions on instava a utilitzar, si fos necessari, la violència contra el dret a decidir dels catalans, amb menyspreu de l’ordre constitucional establert, qüestionant l’estat de dret i la democràcia, i que van rebre el suport de membres del Partit Popular i de Ciutadans.

Concretament la resposta del Ministeri Fiscal ha estat que:” De la documentación aportada por el subfiscal superior de Catalunya no se deduce la existència de indicios racionales de infracción penal en las declaraciones efectuadas por el teniente coronel Alamán”. En un altre part de l’escrit també diu: “Que fueron manifestadas en el ejercicio pleno del derecho constitucional de libertad de expresión consagrado en el articulo 20 de la Constitución”.

I també diu “Manifestando en todo momento su opinión, no incurriendo en conducta alguna que pudiera ser calificada como infracción penal”.

Finalment l’escrit rebla: ”Hay que hacer constar que la libertad de expresión es un derecho constitucional de todos los españoles”, i per reforçar-ho diu que: “Al igual que los denunciantes manifiestan sus ideas sobre la independència de Cataluña, igualment el denunciante puede manifestar sus opiniones sobre dicho particular”

Aquí entenem que el Ministeri Fiscal tergiversa el sentit de la denúncia, ja que no ha estat denunciat per ser contrari a la independència de Catalunya, sinó per incitar a la violència amb expressions com: “La independència de Cataluña por encima de mi cadáver y el de muchos, o menystenir el mateix govern espanyol al dir “estoy de acuerdo donde decía que las fuerzas armadas debían estar al servicio de la patria y no ser lacaya de la casta que pretende destruirla”, a part de lloar a Franco i a la dictadura feixista.

Valoració de Catalunya Diu Prou

Aquestes afirmacions de menyspreu a l’ordre constitucional expressen una voluntat clara de trencar la convivència, precisament un dels arguments bàsics de l’unionisme l’anomenada “fractura social”, un tòpic que s’autoalimenta de la xenofòbia anticatalana.

Al no considerar com un delicte punible les declaracions d’aquest militar entenem que han donat carta de naturalesa al que s’anomena el discurs d’odi, “hate speech”, contra els catalans en general, i els independentistes en particular. L’acceptació d’aquesta violència dialèctica és un perill real, que si veiem les lliçons que ens dóna la història, hauria de posar en guàrdia a les institucions catalanes i europees. El fet que el govern espanyol consideri a través del ministeri fiscal que les declaracions del Coronel Alamán estan emparades per la llibertat d’expressió confirmen aquest perill. El més greu es que l’escrit de la fiscalia considera igual les amenaces d’un militar i les expressions sobiranistes catalanes, és a dir, que són igualment emparades pel dret d’opinió. Aquí rau l’error en que s’interpreta l’estat de dret espanyol, un axiomam que justifica que la “pàtria” (la seva) esta per damunt de la llei, i que la violència és legítima contra qualsevol grup ètnic i polític que posi en dubte les premisses de la construcció nacional espanyola.

Per tot plegat els nostres serveis jurídics, un cop obtingut l’arxiu del cas per la fiscalia, ens veurem obligats a considerar emprendre accions internacionals i europees per donar a conèixer la debilitat de la democràcia en l’Estat espanyol.

Agraïm als companys denunciants el coratge d’haver donat el pas endavant amb la seva signatura, agraïm als diferents partits polítics que ens han donat suport al Parlament català, agraïm especialment a Solidaritat per haver seguit les nostres passes amb a interposició d’una denúncia, agraïm el valor dels eurodiputats Ramon Tremosa (CIU) , Raül Romeva (ICV) i Maria Badia (PSC) per haver dut el debat a l’Euro-Parlament, a tots vosaltres no us decebrem, el camí acaba de començar.

Anuncis
Publicat dins de Premsa | 1 comentari

Insubmissió a la renda: Membres de Catalunya Diu Prou paguen a l’Agència Tributària Catalana

Avui membres de Catalunya Diu Prou han fet efectiu el pagament de la declaració de la renda a l`Agència Tributària Catalana, d`acord amb els objectius de la plataforma de pagar tots els impostos a Catalunya.
13 persones, en representació de totes les que ho han fet al conjunt de Catalunya, s`han personat avui a la seu de l`Agència Tributària Catalana, al carrer Fontanella de Barcelona, per posar de manifest la seva voluntat de que els impostos dels catalans es quedin a Catalunya.

D`aquestes persones que han decidit fer insubmissió fiscal a l`estat espanyol, les que tenen una declaració positiva (a ingressar), han pagat avui els seus diners a l`Agència Catalana, i han domiciliat en la declaració de la renda espanyola el numero de compte de la catalana, de tal manera que aquesta haurà de demanar els diners a la Hisenda catalana si vol cobrar. Aquesta acció s`ha acompanyat d`un document signat pels interessats on informen a l`Agència Catalana el motiu del seu ingrés de diners.

En el cas de les declaracions negatives ( a retornar), s`ha calculat la quantitat de l`espoli espanyol i s`ha demanat un increment del retorn a la Hisenda espanyola, en concepte d`espoli a Catalunya, a la vegada que s`ha fet entrada d`un document de voluntats a l`Agència Catalana, especificant que si l`estat espanyol retornes aquests diners, les persones que els rebin es comprometen a fer-ne ingrés a la Hisenda Catalana.

Desenes de periodistes han acompanyat als insubmisos fiscals que s`uneixen així als que ja han fet insubmissió per l`IVA, i que repetiran aquest trimestre, i als funcionaris que estan demanant que el l`IRPF de les empreses de la Generalitat es quedi a Catalunya.

El Dr. Broggi a favor de la campanya contra el pagament de peatges

El Dr. Broggi en una entrevista concedida al seu domicili a Ara o Mai, entitat integrant de Catalunya Diu Prou, ha afirmat que la situació dels peatges a Catalunya es un greuge, i una situació d’injustícia, i que per aquest motiu la gent ha de protestar com ho està fent en aquests moments contra el pagament dels peatges.

El Dr. Broggi, de 104 anys, i soci d’Honor de la nostra entitat va recordar una anècdota de ja fa força anys, quan anant de Saragossa a Bilbao per una autovia es va estranyar que no hi haguessin peatges com els que hi havien a Catalunya. Al preguntar-ho i li van respondre que per aquella autovia no sortiria a compte posar-hi peatges, degut al poc trànsit que tenien.

L’antic metge de les Brigades Internacionals va tornar a afirmar que l’única solució per a Catalunya és marxar de l’estat espanyol i aconseguir la llibertat com a poble, de la mateixa forma que ja ho han fet en el passat segle, i també en aquest, un munt de pobles d’Europa, i va elogiar el comportament dels anglesos, que han sabut deixar marxar els pobles que tenien dins dels seu Imperi, i després mantenir-hi una relació cordial, de la mateixa forma que creu que passarà amb Escòcia.

No opina que Espanya es comporti de la mateixa forma amb Catalunya, i creu que l’estat espanyol ens vol doblegar per la via de la fam, és a dir de l’espoli econòmic, i que per això cal la unitat de tots aquells que lluiten per la independència.

16.06.12

Tot l`independentisme unit desafia les sancions del govern per la campanya contra els peatges. Roda de premsa a l’Ateneu Barcelonès

Avui a la seu de l`Ateneu Barcelonès les entitats Ara o Mai i Cadci (que formen part de la plataforma Catalunya Diu Prou) i els partits polítics ERC, CUP, RCat i SI, han escenificat l`acord jurídic que van signar fa uns dies, i han enviat un missatge clar al govern de CiU, advertint que en el camí que ha iniciat de sancionar als ciutadans que participen en la iniciativa contra els peatges, es trobaran amb un front unit política i legalment, i disposat a enfrontar-se a l`ofensiva de l`executiu català contra els ciutadans que participen en la campanya.

En primer lloc ha intervingut Carme Teixidó, per Ara o Mai, que ha explicat que han començat a arribar les primeres multes a persones que han participat en la campanya, i que allò que hauria de ser un conflicte entre una empresa privada i un civil per una qüestió econòmica, s`ha convertit en un atac per part del govern actual als ciutadans que lluiten d`una forma pacífica i ordenada per denunciar una de les injustícies que pateix la nostra nació, abocant recursos públics en contra dels ciutadans en benefici d`una empresa privada. Ha advertit que malgrat aquestes primeres sancions, no es quedaran callats i actuaran de forma continuada i organitzada.

Posteriorment ha intervingut David Vinyals per Reagrupament que ha recordat a la gent que cal seguir lluitant, i ha qualificat d`abús de poder el que està realitzant l`executiu català, i encara que els governs català poden fer modificar els reglaments, ha demanat als ciutadans de seguir lluitant contar el greuge dels peatges.

Després ha pres la paraula Uriel Bertran per SI que ha denunciat els interessos del govern català amb Abertis, i ha citat noms com els de Salvador Alemany i Miquel Roca Junyent, en la xarxa d`interessos comuns.
També ha avançat que Solidaritat podria iniciar accions legals contar el govern de CiU per aquest tema.

Per ERC, Oriol Amorós ha enviat un avís clar al govern d`Artur Mas, i h dit que si ells han de triar entre governs triaran el català, però que si han de triar entre el govern català i el poble, sempre triaran el poble.

Finalment, Daniel Laspra, advocat i membre del Cadci ha respost a diferents preguntes dels periodistes, acompanyat del primer conductor a qui ha arribat una denuncia, un noi de les comarques de Lleida.
Entre d`altres s`ha dit que no es revelarà l`estratègia de defensa, però si ha explicat alguns temes, com el fet de que l`article amb que s`està multant no es correcte, perquè en el codi de circulació aquest article només contempla l`obligació d`aturar-se, no de pagar, o que el denunciant no consta en les multes, que diuen denunciant voluntari i no s’especiifca cap nom, o que no hi ha cap multa signada per agents dels mossos que estaven a les concentracions dels peatges, perquè els mossos que són el cas que han de sancionar no ho han fet en cap cas.
També s`ha comentat que les multes que arriben del País Valencià citen un altre article del reglament de circulació.

01.06.12

Nota informativa sobre multes

En relació a l’arribada d’una possible multa per la campanya contra els peatges als Països Catalans, a la que s’han referit diferents mitjans de comunicació, informem que el nostre equip jurídic de Catalunya Diu Prou està treballant per resoldre aquesta qüestió amb la màxima rapidesa i discreció.
Quan disposem de l’informe complert dels nostres juristes farem un comunicat explicant la situació i quines són les conclusions a que s’han arribat.
Tots aquells conductors que rebin qualsevol requeriment o sanció poden adreçar-se a juridica@catalunyadiuprou.cat

Escrit al·legacions i resposta al requeriment

¡Recordeu que heu de presentar el requeriment i l’escrit d’al·legacions! 

Aquí teniu l’escrit per respondre el requeriment d’identificació de trànsit als #novullpagar.  S’ha d’adjuntar a la identificació del conductor omplint el requeriment i enviar-ho tot junt.

Heu de fer 2 còpies: l’original és pel Servei Català de Trànsit i la còpia per vosaltres. El podeu presentar directament a una oficina d’aquest Servei, o bé, a qualsevol oficina de registre de la Generalitatde Catalunya.

També teniu l’opció d’enviar-lo per correu certificat, però heu de tenir en compte d’anar a Correus amb el sobre obert amb l’original dintre per enviar i la vostra còpia. Allí us segellaran els dos escrits i ja podreu tancar el sobre i entregar-lo per enviar.

Recordeu que és IMPRESCINDIBLE identificar-se, en canvi presentar l’escrit d’al·legacions no és imprescindible.

Aquets passos els heu de repetir per cada requeriment que tingueu, és a dir, conforme aneu rebent més requeriments els haureu de respondre identificant-se un a un.

Avís importat: no podem fer-nos responsables dels documents publicats a d’altres webs ni de l’assessorament donat que no sigui a la nostra pàgina web o des d’un correu-e amb l’extensió @catalunyadiuprou.cat

* Hem elaborat un escrit d’al·legacions per aquells casos de multa per obstrucció de la via. Podeu demanar-lo a juridica@catalunyadiuprou.cat

Publicat dins de Notes de premsa, Premsa | 4 comentaris

Suport a la sobirania des les candidatures pel 24M

logocatbages

Aquí teniu el document per descarregar en format pdf

Compromís amb la sobirania fiscal 

El procés d’independència té en els municipis del nostre país un dels seus principals puntals. El 24 de maig els catalans afrontem unes eleccions municipals situades just abans de les eleccions al Parlament que ens han d’atorgar el mandat per iniciar la ruptura democràtica amb l’Estat espanyol. És per això que els governs locals que sorgeixin el pròxim 24 de maig han d’estar completament compromesos amb el procés d’independència i n’han de ser un dels motors.

També constatem que la sobirania fiscal és un element clau i de força per bastir la futura hisenda catalana que permeti fer viable econòmicament el procés de desconnexió amb l’Estat espanyol.

Per aquest motiu i tenint molt presents els punts de compromís que ha proposat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la Declaració municipalista de Cervera de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), i la tasca desenvolupada fins ara per la plataforma Catalunya Diu Prou, les candidatures municipals sotasignades ens comprometem a:

  • En cas que el nostre grup municipal estigui a l’oposició, vetllar per tal que el nostre ajuntament i les seves empreses públiques passin a liquidar els impostos estatals a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) i donar ple suport a l’alcalde i l’equip de govern quan realitzi aquesta acció.
  • En cas que el nostre grup municipal formi part del govern municipal, signar el decret d’alcaldia que ordeni el pagament dels impostos estatals de l’ajuntament i de les seves empreses municipals a l’ATC i fer públic aquest fet. La signatura del decret es realitzarà com a molt tard en el moment en què toqui realitzar el pagament corresponent al 3r trimestre del 2015.

Manresa, 11 de maig de 2015

Representant:

Candidatura:

Població:

Comarca:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Signatura:

Publicat dins de Preguntes freqüents | Deixa un comentari

Com fer sobirania fiscal

A continuació trobareu dos tutorials:

  • Pas a pas de com fer sobirania fiscal si feu la presentació de manera no telemàtica.
  • Pas a pas de com fer sobirania fiscal si decidiu fer-ho de manera telemàtica.

En les dues presentacions, trobareu un exemple de com fer-ho utilitzant el model 303 a la província de Barcelona, però en tots els tributs, inclosa la renda, la manera de fer-ho és la mateixa.

Clickant aquí anireu a l’enllaç per descarregar-vos els models S26 (Barcelona), S27 (Girona), S28 (Lleida) i S29 (Tarragona)

Aquí, podeu veure el manifest dels insubmisos que van fer-ho per primera vegada al 2012

Presentació de manera no telemàtica:

Presentació de manera telemàtica:

Publicat dins de Sobirania Fiscal | Deixa un comentari

Catalunya Diu Prou denuncia a Fiscalia la crema d’una senyera

foto FiscalíaAvui a les 12:00 del migdia, membres de la Plataforma Catalunya Diu Prou i d’altres persones properes a l’entitat, han presentat denúncies davant la Fiscalia Superior de Justícia de Catalunya, per entre d’altres càrrecs, ultratge a la Bandera. Els fets denunciats es remunten al passat dia 22 de febrer, quan durant una concentració davant de la Generalitat Valenciana,  amb motiu d’una protesta per la decisió de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua de considerar que el valencià i el català són la mateixa llengua, un grup de persones varen cremar públicament i a cara descoberta una Senyera.

def denuncia 1

Aquests fets venen agreujats perquè la crema de la bandera es va produir davant una seu institucional, sense que intervinguessin les forces d’ordre públic, i amb la presència de diferents polítics del País Valencià.

La Plataforma s’empara en el Codi Penal Espanyol i l’Estatut de Catalunya, on es diu clarament quines son les banderes oficials, i la senyera ho és i gaudeix de la mateixa protecció que l’espanyola.

Considerem el fet com un atac als nostres símbols, a la nostra cultura i als nostres orígens, i sentim l’obligació i la necessitat com a part d’un poble, de defensar-nos i de començar a condicionar un respecte per tot el que representa la nostra nació, que fins ara per part d’alguns, no s’acostuma a tenir.

S’ha de respectar Catalunya, i els Països Catalans més enllà de les ideologies particulars. El que cal preguntar-se és si vivim o no en un estat democràtic.

Catalunya Diu Prou anima a tothom que tingui coneixement d’un ultratge als símbols catalans, que ho denunciï, alhora que recorda que la sostracció i la crema d’estelades de llocs públics o privats, encara que no siguin banderes oficials, també constitueixen un delicte de robatori i destrucció de la propietat. Catalunya Diu Prou ofereix assessorament a tots aquelles persones que desitgin denunciar aquests tipus de crims d’odi contra la nació catalana.

Publicat dins de Catalanofòbia | 1 comentari

Novetats en les sancions del #novullpagar

Ara fa un any i mig que la Plataforma “Catalunya Diu Prou”  (formada per les entitats Ara o Mai i CADCI i col·laboradors a títol personal) , està donant ininterrompudament assessoria a miler d’usuaris.

Avui dia en relació a la campanya #novullpagar podem dir el següent: Gràcies a la feina i a la pressió constant dels nostres recursos al Servei Català de Trànsit i a la DGT, a la constància de la plataforma #novullpagar, i a la decisió de la nostra plataforma d’iniciar la campanya d’enviament dels expedientsal Síndic de Greuges, hem aturat desenes de milers de procediments, i estem aconseguint  les primeres resolucions favorables. Estem pendents de la resolució d’una cinquantena de contenciosos que vam començar a interposar al Principat ja fa més de mig any.

Però no només això, sinó que a dia d’avui el Síndic de Greuges, com a conseqüència de les moltes cartes rebudes, ja ha enviat notificacions a  alguns dels afectats que han seguit les indicacions de la nostra plataforma, afirmant que el Servei Català de Trànsit del Departament d’Interior, no només ratifica la prescripció de totes les denúncies pendents de tramitació i es dicta acord d’incoació de l’expedient, si ha transcorregut un termini superior a tres mesos des de la data dels fets denunciats, sinó que a banda, el Síndic diu que es farà una revisió exhaustiva de tots els expedients oberts per tal de valorar-ne la prescripció, en aquells que no s’hagi dictat encara resolució sancionadora.També que els expedients on la persona hagi negat la comissió dels fets, s’arxivarà l’expedient sempre que no es disposin de proves que avalin els fets.

Tot això ha fet que ja tinguem resolucions favorables al darrer recurs que hem elaborat, Recurs Extraordinari de Reposició, i conseqüentment l’anul·lació de la denúncia.

És per aquest motiu que us aconsellem, tant si teniu l’expedient en tràmit com la sanció en ferm, que envieu aquest expedient, com us indiquem més avall.

Per tot plegat i pel reconeixement de l’èxit dels darrers recursos presentats, proposem tres noves eines: la primera unes al·legacions noves per tots aquells que no hagueu acabat el procediment administratiu, (notificació d’acord d’incoació i proposta de resolució),  la segona un recurs de reposició pels que heu rebut la resolució sancionadora si esteu en el termini de 30 dies, i la tercera el recurs extraordinari de revisió per tots aquells que tingueu resolucions fermes (en les que us hagin desestimat els recursos) i ja tingueu el  termini exhaurit.

ATENCIÓ

Al·legacions noves: per tots els expedients en curs independentment de l’estat del procediment.

Recurs de Reposició nou: dins dels 30 dies primers després de rebre la resolució sancionadora.

Recurs extraordinari de revisió: per tots els expedients amb resolució desestimatòria o silenci administratiu, es a dir,  passats els 30 dies de la data d’entrega del recurs sense resposta o pels que us va passar la data i no vau fer el recurs de reposició.

Trobareu els nous recursos i al·legacions gratuïtament a www.catalunyadiuprou.cat

Tot aquest esforç en  la tasca feta, i tota la que ens queda per fer, sobretot en el tema de la Sobirania Fiscal, entre d’altres campanyes que també estem duent a terme, no és possible sense el vostre suport ni recursos tant humans com econòmics. És per això que us proposem d’ajudar-nos a continuar treballant fent-vos col·laboradors de Catalunya Diu Prou,  podeu fer-ho amb una donació puntual al compte:  0081-0195-71-0001319740 o bé amb quotes anuals o mensuals, de l’import que considereu oportú (si esteu interessats en aquesta opció, podeu respondre aquets mateix correu, amb les vostres dades), i per suposat també podeu venir a treballar amb nosaltres i ajudar en allò que pugueu fer-xarxes, atenció de correus, serveis de professionals -etc.

Cal considerar que en el darrer any i mig hem rebut 15.000 correus, hem atès centenars de trucades, hem gestionat 15.000 expedients, hem ofert  30 models de recursos al nostre web, i més de 250.000 visitants han entrat a la nostra pàgina per assessorar-se i descarregar-se documentació. Uns quants de vosaltres heu decidit interposar demanda, i per això el mes de març d’enguany  vam començar interposar-ne umes 50 per sota del preu de cost recomanat pels Col·legis d’Advocats de Catalunya.

Les xifres son importants perquè  més enllà dels que sempre volen lluir medalles o fer soroll mediàtic, queda la feina feta per qui de veritat s’ha compromès amb la campanya “novullpagar”.

Tinguem ben present que durant aquest temps han estat innombrables les hores invertides pels nostres voluntaris, i el treball realitzat pels advocats compromesos amb la plataforma. Donem gràcies especialment a Carme Teixidó i Josep Maria Bellmunt d’Ara o mai i a tots els voluntaris d’aquesta associació, que han ajudat a respondre l’allau de correus, i al nostre coordinador jurídic, Daniel Laspra, del CADCI. Agraïts també a tots vosaltres per la vostra confiança i per la vostra tenacitat enviant recursos fins al final. Tots junts ho hem fet possible.

Us animem a seguir les nostres campanyes i accions, especialment la de Sobirania Fiscal, lluitant aconseguirem la INDEPENDÈNCIA.

Publicat dins de Notícies relacionades, Peatges | 10 comentaris

Primera sentència judicial que declara nul·la una sanció de #novullpagar

Una sentència judicial dóna la raó a un ciutadà que va es va negar a pagar el peatge l’agost de l’any passat al País Valencià, en el marc de la campanya contra els peatges de #novullpagar.

Després d’haver presentat les al·legacions, que li van ser desestimades, aquesta persona va ser condemnada a una multa de 100 euros, i llavors es va presentar un contenciós administratiu, mitjançant l’advocada Anna Oliver. Ara el jutjat li ha donat la raó.

Entre d’altres es diu que la resolució sancionadora desestima les al•legacions i canvia uns fets fonamentals perquè no s’identifica a l’empleat de l’autopista com agent d’autoritat, i per això entén que al formular la denúncia es falta a la veritat.

També és diu que s’anul•la la sanció perquè es basa en una senyal inexistent ( la de pagar el peatge) i que els senyals que es troben a l’autopista i els seus semàfors són elements de l’empresa per l’organització del seu treball intern. També es diu que no es pot passar un peatge sense aixecar la barrera i per això no s’ha vulnerat cap norma

També es declara que s’han vulnerat diferents articles del Reglament Sancionador de Tràfic.

Per tot això s’estima el recurs contenciós presentat, s’ordena que es retorni la quantitat que el ciutadà va pagar i es condemna a pagar les costes del judici a la part demandada.

Aquesta és la primera sentència que reconeix la nul·litat d’una sentència en ferm contra un acte de  #novullpaga,r després d’haver seguit tota la via administrativa. Recordem que les primeres sancions van arribar del País Valencià, de la Dirección General de Tráfico. Ara cal esperar la resolució dels contenciosos del Principat, que va posar Catalunya Diu Prou, i per això el Servei Català de Trànsit sembla que hauria d’aturar tots els expedients, i revisar tot allò que ha fet fins ara perquè podria tenir greus conseqüències pels responsables d’iniciar les sancions, i pel prestigi de la Institució.

Publicat dins de Notícies relacionades | 1 comentari

12. Recurs extraordinari de revisió al Servei Català de Trànsit

Recurs basat en l’informe del Síndic de Greuges.

Aquest recurs és per tots aquells que tingueu expedients amb resolució desestimatòria,  silenci administratiu (passats els 30 dies de la data d’entrega del recurs sense resposta),  els que us va passar la data i no vau fer el recurs de reposició, els que hagueu pagat en període voluntari al final del procediment administratiu, i també per aquells que hagiu estat embargats és a dir. El recurs es pot utilitzar sempre que les vostres sancions siguin per l’article 153,  els que no es vagin identificar no es poden acollir a aquest procediment.

Us proposem presentar aquest RECURS EXTRAORDINARI DE REVISIÓ.

Per presentar els documents segui les Instruccions generals per a tots els documents.

A més us recomanem que presenteu una queixa o reclamació al Síndic de Greuges (si l’expedient és del SCT) o bé al Defensor del Pueblo (si l’expedient és de la DGT).

Publicat dins de Documentació pràctica, Peatges | 15 comentaris

Els impostos d’una Catalunya independent. Presentació d’un estudi de Núria Bosch i Marta Espasa.

El primer estudi sobre sobirania fiscal.

El proper dijous 11 de juliol, a les 12:00 h a l’Ateneu Barcelonès, Carrer de la Canuda, 6  de Barcelona, Catalunya Diu Prou, entitat impulsora de la sobirania fiscal, presentarà  l’estudi  “Els impostos d’una Catalunya independent “.

Aquest estudi ha estat realitzat a petició de Catalunya Diu Prou per la Dra. Núria Bosch, Catedràtica de la Facultat d’Economia i Empresa de la  Universitat de Barcelona, i membre del Consell de Transició Nacional,i perla Dra. Marta Espasa, Professora titular d’Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona, i membre del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC).

La Dra. Bosch i la Dra. Espasa faran una explicació dels resultats més importants de l’estudi, i de les conclusions a que s’ha arribat sobre la diferència entre els diferents impostos pagats a l’estat espanyol, la seva repercussió a la Catalunya actual, i en una Catalunya independent. Estaran acompanyades per Josep Maria Bellmunt,  Daniel Laspra i Quim Tella, membres de Catalunya Diu Prou.  Amb els resultats de l’estudi Catalunya Diu Prou vol  demostrar la rellevància de l’acció de la Sobirania Fiscal.

Posteriorment es contestaran a les preguntes que es formulin.

Publicat dins de Notes de premsa, Premsa | Deixa un comentari