Insubmissió fiscal a Espanya: Seguim creixent!!

Avui els empresaris i autònoms que formen part de la plataforma d’insubmissió fiscal Catalunya Diu Prou, han realitzat el pagament de l’IVA corresponent al tercer trimestre a l’Agència Tributària Catalana, d’acord amb la iniciativa que els impostos dels catalans es quedin a Catalunya.

Posteriorment en roda de prems a l’Ateneu Barcelonès, membres de la plataforma han concretat la nova campanya d’insubmissió fiscal que plantegen pels propers mesos, i que es centra en tres punts.

El primer seguir eixamplant el nombre d’autònoms que fan insubmissió i que la portaveu de la plataforma, Carme Teixidó, ha concretat en una trentena en aquest trimestre.

El segon afegir d’altres impostos, com l’IRPF i el de la Seguretat Social, i per això avui han presentat  a Carles Barcons (membre del CCN), el primer empresari  que fa insubmissió a les tres taxes.

Finalment el tercer objectiu es que els ajuntaments es sumin a la insubmissió, per això ha comparegut l’alcalde de Gallifa (Vallès Occidental), el primer municipi que amb l’assessorament de Catalunya Diu Prou, ha realitzat ja aquest trimestre, insubmissió de l’IRPF a l’estat espanyol.

Catalunya Diu Prou ja ha concretat que han parlat en diferents alcaldes interessats en realitzar també aquesta iniciativa, entre ells alcaldes de la CUP,  i els 147 alcaldes d’ERC que vol tractar aquest tema en el seu grup municipal.

Entre els assistents regidors de la CUP com en Quim Arrufat (Vilanova i la Geltrú) del Secretariat Nacional, i d’ERC com l’alcalde de Sant Pere de Torelló Jordi Fàbrega

Els membres de la plataforma han volgut destacar que la tramesa dels seus diners que la Generalitat fa a l’estat espanyol, provoca que la seva acció sigui absolutament legal en aquests moments, i han presentat documentació de l’Agència Tributària Espanyola que afirma que estan al corrent del pagament.  Per això es pot concloure que el pagament d’impostos a l’Agència Catalana, que es part de l’administració de l’estat espanyol, es un procediment vàlid legalment, i només correspon a la Generalitat decidir quan deixa de retornar-los a Espanya.

Anuncis

2 respostes a Insubmissió fiscal a Espanya: Seguim creixent!!

  1. manel ha dit:

    Voldria saber si puc fer insumisio fiscal sent un particular, si es aixis com ho puc fer, Gracies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s