Suport a la sobirania des les candidatures pel 24M

logocatbages

Aquí teniu el document per descarregar en format pdf

Compromís amb la sobirania fiscal 

El procés d’independència té en els municipis del nostre país un dels seus principals puntals. El 24 de maig els catalans afrontem unes eleccions municipals situades just abans de les eleccions al Parlament que ens han d’atorgar el mandat per iniciar la ruptura democràtica amb l’Estat espanyol. És per això que els governs locals que sorgeixin el pròxim 24 de maig han d’estar completament compromesos amb el procés d’independència i n’han de ser un dels motors.

També constatem que la sobirania fiscal és un element clau i de força per bastir la futura hisenda catalana que permeti fer viable econòmicament el procés de desconnexió amb l’Estat espanyol.

Per aquest motiu i tenint molt presents els punts de compromís que ha proposat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la Declaració municipalista de Cervera de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), i la tasca desenvolupada fins ara per la plataforma Catalunya Diu Prou, les candidatures municipals sotasignades ens comprometem a:

  • En cas que el nostre grup municipal estigui a l’oposició, vetllar per tal que el nostre ajuntament i les seves empreses públiques passin a liquidar els impostos estatals a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) i donar ple suport a l’alcalde i l’equip de govern quan realitzi aquesta acció.
  • En cas que el nostre grup municipal formi part del govern municipal, signar el decret d’alcaldia que ordeni el pagament dels impostos estatals de l’ajuntament i de les seves empreses municipals a l’ATC i fer públic aquest fet. La signatura del decret es realitzarà com a molt tard en el moment en què toqui realitzar el pagament corresponent al 3r trimestre del 2015.

Manresa, 11 de maig de 2015

Representant:

Candidatura:

Població:

Comarca:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Signatura:

Aquesta entrada ha esta publicada en Preguntes freqüents. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s