L’AMI insta els ajuntaments a pagar a l’Agència Tributària Catalana

L’Assemblea General de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) celebrada avui a Vilanova i la Geltrú, ha instat avui a tots els municipis perquè comencin a exercir “la sobirania fiscal, per la qual cosa passin a ingressar els impostos dels seus treballadors (IRPF) i IVA a l’Agència Tributària catalana, en lloc de fer-ho a l’agència espanyola”, un mesura que haurien de tirar endavant per designació del seu ple municipal o per la voluntat dels seus batlles o equips de govern.

Amb aquesta mesura incorporada al punt sisè de l’acord del seu ple, l’AMI valida i segueix la feina feta fins ara per la plataforma Catalunya Diu Prou, impulsada per Ara o Mai i CADCI, i que a dia d’avui coordina els empresaris que ho ja paguen a Catalunya i els ajuntaments de Gallifa i Alella.

L’assemblea també ha acordat donar suport a la Declaració de Sobirania aprovada pel Ple del Parlament de Catalunya en data 23 de gener , manifestar el rebuig a l’actitud adoptada pel Govern espanyol, a través de la seva Delegada a Catalunya, utilitzant la coerció com a mecanisme per a impedir la lliure expressió dels plenaris , demanar empara a la Generalitat de Catalunya, a les institucions europees i al conjunt de la comunitat internacional, oferir el suport, moral i legal, a qualsevol alcalde, regidor o consistori que es vegi encausat en un futur per defensar els acords del seu ple municipal, i demanar que els municipis que estan adherits a l’AMI es puguin declarar Territori de Catalunya Lliure i Sobirà per decisió majoritària dels seus plens.

Declaració aprovada per l’AMI

Aquesta entrada ha esta publicada en Notes de premsa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’AMI insta els ajuntaments a pagar a l’Agència Tributària Catalana

  1. Eusebi Lapuente Disla ha dit:

    Es evident que quand Espanya no pogui posar la ma al calaix, (diners catalans) deixaren d`interesar-los. I estaran obligats ha buscarlo a altres indrets.
    A les hores totes les altres questions politicas con la llengua o l`independencia, ja no trobaren obstacles.
    Necessitem organitzar ¿com pagem els impostos i com ens realitzan les retencions?.
    Sobretot per persones de carrer, que Finestra, que quins formularis, etc… El millor seria un programa informatic com el prog. P.A.D.R.E.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s