Quin escrit he rebut i què he de fer ara – MODELS NOUS

MOLT IMPORTANT:

1/ Per tots aquells que hagueu participat en la campanya durant el 2012: Aquests són els documents que recomanem utilitzar ara, després de l’entrada en vigor l’1 de gener de 2013 de la modificació de la regulació dels peatges.

2/ Si continueu fent #novullpagar a partir de l’1 de gener de 2013, no podem assessorar-vos ni ajudar-vos, perquè s’ha modificat la llei i des d’aquesta data el #novullpagar és sancionable. Podeu llegir el nostre INFORME

En primer lloc aquí teniu les INSTRUCCIONS GENERALS PER A TOTS ELS DOCUMENTS que heu de tenir en compte per preparar-los i presentar-los.

Si durant l’any 2012 heu participat de la campanya #novullpagar a algun peatge de Catalunya potser heu rebut un dels documents que us relacionem en aquest enllaç de requeriments i notificacions del Servei Català de Trànsit (SCT).

Si durant l’any 2012 heu participat de la campanya #novullpagar a algun peatge fora de Catalunya potser heu rebut un dels documents que us relacionem en aquest enllaç de requeriments i notificacions del Direcció General de Tràfic (DGT).

També cal que continueu tenint en compte aquestes notes:

* Cartes d’Abertis de reclamació de pagaments

* Nota informativa URGENT sobre notificacions defectuoses o absents als #novullpagar

* Si rebeu una notificació del Ministeri d’Hisenda

A més us recomanem que presenteu una queixa o reclamació al Síndic de Greuges (si l’expedient és del SCT) o bé al Defensor del Pueblo (si l’expedient és de la DGT).

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Documentació pràctica, Peatges, Peatges, Preguntes freqüents. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

67 respostes a Quin escrit he rebut i què he de fer ara – MODELS NOUS

 1. Glòria ha dit:

  Posareu les a.llegacions en breu? n’he de presentar 5 més el dilluns (és l’últim dia). Les puc fer com hem fet fins ara?

 2. Robert ha dit:

  Bon dia,
  després de rebre les i identificacions i fer els recursos corresponents, ara m’arriben “Notificació de proposta de resolució” amb 100€ d’import de sanció cadascun. Què he de fer? Pagar i callar? Hi ha algun altre tipus de recurs a aquest document o és ja la multa en ferm?
  Moltes gràcies!

  • Pere ha dit:

   Jo estic com el Robert. He fet les alegacions i ara m’ha arribat la multa.
   Quines opciones tinc?

   Moltes gràcies i endavant!

  • Marc ha dit:

   Jo també estic igual! Algú ens podria resoldre el conflicte? En la resolució no hi posa data límit per al pagament, però m’ensumo que no podem estar 2 o 3 mesos sense pagar… hi ha coses per les quals la justícia és més ràpida que per unes altres!

  • Alex ha dit:

   Jo estic igual he rebut la proposta de resolució i me ratifiquen els 100 euros de sanció.

   • Jordi ha dit:

    A mi tambe m’ha passat el mateix. M’ha arribat una “proposta de sancio”. Quin es el seguent pas?

  • Jo també estic així. No sé si he de pagar ja, havent rebut la notificació de proposta de resolució o bé esperar a rebre la resolució de la multa en ferm? Ja he presentat el plec d’al·legacions corresponents. He d’esperar a que els resolguin?

 3. Concepció ha dit:

  Dons jo, ja havia presentat dues resolucions d`identificació del conductor i també els recursos de les multes que amb varen venir, però ara m`ha vingut una resolució sancionadora directa a multa de 200€ dons diuen que no vaig contestar al requeriment de la identificació del conductor, però a mi aquesta carta comprovades les dates no hem va arribar mai i per axó no vaig contestar.

  Que he de fer ara?

  Gracies

  • PAqui ha dit:

   A mi tambien me han mandado esa carta!! me han dicho que tengo q ir a transit y pedir mi expediente y mirar si hay alguna noticificacion que no he recibido.

 4. Marina ha dit:

  Bones! Després d’enviar la documentació relativa a la “proposta de resolució” que em van enviar, he rebut una notificació que es diu “notificació de concessió del tràmit de vista” on diu que puc anar a consultar el meu expedient. Què significa? què he de fer? moltes gràcies!

 5. l'ase dels cops ha dit:

  jo porto un bon embolic… entre les notificacions de proposta de ressolució (a 100 eurs cadascuna) i una de ressolució sancionadora de 200 eurs, no sé k he de fer… sisplau: digueu alguna cosa..

 6. Antoni Compte Posada ha dit:

  Amb data 15/04/13 he rebut Notificació d´acord d´incoació d´ofici d´un exp. sancionador, d´una infracció (NoVullPagar) comesa el 28/06/12 de la qual vaig presentar al.legacions el 16/10/12. Tenint en compte que les al.legaciosn es van presentar fa gairebé 6 mesos, i que es tracta d´una infracció de caràcter això no ha prescrit??

 7. FRANCK MORALES ha dit:

  Hola he rebut la resolució del recurs de reposició: primer . Desestimar el recurs de reposició interposat i confirmar íntegrament la resolució sancionadora corresponent a l´expedient esmentat en els antecedents. He rebut dues, ho he fet tot inclós la queixa al sindic de greuges. Ara que tinc que fer?

 8. Zizome ha dit:

  Perquè no responeu les nostres preguntes? Són els nostres diners, no jugueu amb ells!

  Gràcies Solidaritat catalana per jugar amb nosaltres!

 9. DAVID ha dit:

  Bon dia a tothom,
  Jo tinc mes de una cincuantena de denuncies, algunes ja amb la via administrativa esgotada, ara nomes en queda el contenciós, intento contactar amb algu de la plataforma impulsora i sembla que s’ha enfonsat perquè no tinc cap resposta, jo soc de Penedès, proposo que la gent de la comarque, ho tothom que vulgui, ens possem em contacte per tal de fer un front comù, ja veig a venir que al final serà el poble el que pagara!!!

  Salut!!!

  • Ivàn ha dit:

   tens raó, jo penso que el millor es començar a fer un front comú, qui vulgui que es posi en contacte i mirem d´interposar tal com es va acordar a l’assamblea del gener una querella criminal si fes falta i si realment parlitzaria el procés administratiu, la setmana vinent espero recabar tota la informació.

   • Xavi ha dit:

    Despres d’enviar multes al Sindic de Greuges amb copia la plataforma “CatalunyaDiuProu”, aquests últimes es van posar en contacte amb mi pel telefon. Em van explicar:
    1-Que el Sindic de Grueges es posicionaria públicament amb nosaltres però que jo de moment no he vist res.
    2-Que els contenciosos administratius que s’han presentat suposen vora els 100€:
    50€ de Taxes + 50€ Advocat.
    Així que ja veieu… 😦
    Vaig comentar el tema querella criminal però no em va concretar res.
    Estaria bé posar-se en contacte amb els de CatalunyaDiuProu per veure si ens farien costat per una QUERELLA. Intentaré parlar amb ells.
    Si algú per aquí té alguna novetat, que ho comenti si us plau.

   • Ivan ha dit:

    No ens informen domes ens demanen que ingressem calers per les deu demandes que han presenatt el contenciós, i ens expliquen el mateix que t’han dit. Hem decidit anar per la nostra i qui vulgui que ens ho digui, vull obrir un enllaç perque durant la semana vinent qui vulgui interposar ja una querella criminal (que pel que m’he informat després de revisar els apuntes de Dret i consutar amb dos o tres amics, paralitzaria el procés sancionador fins que es resolgués la via penal).

   • Núria ha dit:

    La meva novetat és la resolució de la multa. Tinc un mes per fer el de reposició o el contenciós. No se què fer. Prefereixo el contenciós, ni que costi 100 Euros, perquè ho trobo injust. però, el cert, és que estic una mica “mosca”. No se què fer

   • Ivan ha dit:

    Que us sembla si fem el que us proposo, la idea és anar per la via penal. La semana vinent consultaré amb un parell d’advocats i a veurè que es pot fer i quants calers suposaria interposar una querella criminal (crec que, segons m´han dit, podria suposar que s´atures la sanció administrativa fins que es resolgués la querella interposada).

   • Núria ha dit:

    Em sembla be, però crec que no s’atura. Si no estigués tant convençuda de que tinc la raó, ho deixaria estar.

   • Ivàn ha dit:

    Anem a veure que ens diuen, si interpossem la querrels criminal i això suposa que aturem el procés administratiu, jo obriria aquetsa opció, sino és així estem venuts. Perque em sembla que la via administrativa no ens portara en lloc.

   • Núria ha dit:

    M’hauria agradar saber si realment Solidaritat ho hagués pogut aturar, com deien. Ara ja no ho sabrem mai més. De moment, em queda clar que totes les coses que estaven dient que es podrien fer, els demés no les han seguides. Estic decebuda de veure el que ens estan fent i tan incapaços que som de respondre’ls amb les armes de la raó. No se quants anys hauran de passar perquè el poble pugui parlar amb “ells” de tu a tu

   • Ivàn ha dit:

    Hola Xavi, resto a la esera de rebre informació, hi ha gent que te expedients que havent presentat recurs de reposició o no a tràfic consten com espedients finalitzats (“en aquesta fase no es pot fer el pagament l´expedient está finalitzat). No acabem d’entendre de que va això´, el que sé és que un expedient finalitzat es per: pagament realitzat, han acceptat el recurs i et donen la raó o per un defecte de forma (masses defectes de forma, em sembla?), També vaig parlar de la querella i he consultat amb advocats, aniré informant del que pugui i com pugui.

   • Xavi ha dit:

    Ok Ivàn. Ja diràs.
    Merci company.

   • Núria ha dit:

    Per apuntar-me a la demanda conjunta, primer pago la multa? Faig recurs de reposició? Se m’acaba el temps. La meva resolució sancionadora és de primers de juny. Espero opinions

   • Xavi ha dit:

    D’acord Ivan, doncs jo m’hi apunto. Quedo a l’espera de noves instruccions per part teva. Aquest procés el desconeixo així que agrairia expliquessis una mica per sobre els passos:
    -Seria una querella conjunta o individual per cada sanció?
    -S’han de pagar taxes per interposar la querella?
    -El proper dia 18 de Juny se m’acaba el plaç per interposar “Contenciós Administratiu” d’una de les meves multes, llavors hauria d’interposar la querella abans o puc fer-ho després?
    Salutacions i gràcies per la teva iniciativa.

   • Núria ha dit:

    Doncs, jo faré el recurs de reposició, si algú em diu com fer-lo, per fer alguna cosa, o directament al contenciós. Ostres… no se què fer.

   • Xavi ha dit:

    Núria, jo ja he fet 4 “Recursos Potestatius de Reposició” amb la mateixa sort que els anteriors: DESESTIMATS !
    L’únic que guanyaràs es temps. Després et donen 2 mesos per interposar “Contenciós Administratiu”.

 10. Núria ha dit:

  Solidaritat per la Independència, no ens pot ajudar com a partit. Els hem fet fora. Qui contesta, ho fa des de la feina que te i en te molta. No és Solidaritat que ja va anunciar que no podia fer-se càrrec dels gabinets jurídics que s’havien de pagar. Ara no se qui contesta

 11. Jaume ha dit:

  Bon dia
  ahir vaig anar a la cita previa per presentar la declaracio de la renta a Hisenda de Girona. Sorpresa: “quan acabi tenim una carta que ens han retornat de correus”. Era una multa de la campanya de l’any passat No vull pagar.

 12. Núria ha dit:

  Per cert, jo també he enviat escrit amb còpia al Síndic, i la resposta és que demanaran que ha demanat que s’aturin les multes, però… jo l’he rebuda igual

 13. Ivan ha dit:

  La semana vinent us informaré la idea és fer una demanda conjunta (ja us passaré un enllaç si tinc temps de crear una web molt básica) i tot el que em demanin, a veure si podem fer pinya amb més afectats i reclamar els nostres drets. Tot i que interpossar una querella es més complicat que la via administrativa, però potser és l’única alternativa que ens resta.

 14. Albert ha dit:

  Doncs jo tinc 4 multes (1 m’acaba d’arribar ja la Resolució sancionadora) i la meva parella 14 més (pendents d’arribar resolucions)… si sumem, conjuntament hauriem de pagar 1.800€ en multes… Evidentment no ho farem i arribarem fins al final. Si algú com l’IVAN proposa una acció conjunta, teniu el meu suport, jo m’apunto.

  • Ivàn ha dit:

   Hola Albert, a la que tingui novetats us informaré inmediatament. Espero que sigui posible tal i com dius lluitar fins el final. Noslatres pensem fer-ho sempre que els advocats vegin una via o un camí a seguir.

 15. Raül ha dit:

  I que recomaneu pels que no vam identificar el conductor? Ja vaig presentar les al·legacions pertinents fa mesos i m’ha arribat la resolució sancionadora de 200euros. Es possible que com que la sanció és una altra -no haver-se identificat-, no tingui res a rascar? Gràcies.

 16. sai ha dit:

  sembla que volen cobrar tot el que puguin abans de l´estiu.
  si es fa una acció conjunta sembla el més adeqüat, ja que és un moviment que des de el començament s ha fet pel recolzament dels demés.
  qualsevol resposta que hagi sigut vàlida per a algú estaria bé q la compartissim.
  jo tinc de moment una resolució sancionadora, però probablement m´arribin 3 o 4 més, q són les que he anat responent fins ara.
  si teniu un model de carta pel sindic de greuges, us ho agrairia.

  • Raül ha dit:

   Crec que el model de carta pel Síndic la pots trobar en aquesta mateixa web.
   Salut.

   • Ivàn ha dit:

    S´ha obert una nova plataforma independent a les plataformes que ens han estat assesorant de manera tan dubtosa. Si us plau entreu a facebook a la plataforma afectatsmultesnovullpagar, els està assesorant Lopes de Tena i no estan lligats ni a ERC ni a cap partit polític.

 17. Ivàn ha dit:

  Disculpeu que hagi trigat en respondre i informar però encara estava estudiant les diferents alternatives i en trobar aquesta plataforma vaig veure una sortida.

  • Xavi ha dit:

   Hola Ivan,
   et refereixes a la plataforma “Prou peatges No volem pagar” ?
   Gràcies.

   • ivan ha dit:

    No, a cap de les que eren a l’assamblea sino a una plataforma independent per particulars vist el que han fet els de catalunya diu prou, etc… Es a dir res, quins 10 recursos ham presentat i de qui???? Quan faran el que diuen nosaltres anem a veure que podem fer i ens reunirem aviat. Es la plataforma que he escrit abans som a facebook

   • Ivàn ha dit:

    Vam asistir a l´’assambkea de la nova plataforma, però tot i així per la nostra part ens vam desmarcar. Igualment animo a tots a coneixer la nova plataforma que es va crear!!!!
    Estan a Facebook i es diu afectats multes no vull pagar

   • Núria ha dit:

    Fantàstic! Dimecres dia 24, buscant el termini de la meva multa, sortia que no tenia cap expedient per la referència, ni pel DNI. Em va agafar por i farta de la tensió, vaig voler pagar-la. Em va dir el programa, que no podia fer-ho per internet??? encara em va agafar mes ràbia i… vaig anar a la Caixa i vaig pagar.
    Ho sento, perquè m’han robat 100 euros.
    què faig ara? Puc encara unir-me a vosaltres per fer el contenciós?

   • Ivàn ha dit:

    A Nosaltres no, en tot cas a la nova plataforma, si entras a Facebook et pots adherir.

 18. lluisa ha dit:

  hola, acabo de rebre una RESOLUCIO SANCIONADORA, sobre una multa de la campanya feta al 2012, he anat presentat tots els documents que la plataforma novullpagar em deia, ara… qué he de fer? o ja no es pot fer res? nomes puc anar a facebook? no em sembla correcte… aqui no hi ha un document o alguna informacio que cal llegir? quin es el proxim pas que he de fer, devant de la RESOLUCIO SANCIONADORA? gracies per la vostra ajuda, no tinc facebook i em sembla malament tenir que ‘entrar’ a claudicar a facebook si algu em pot asesorar d’on anar a buscar el proxim pas, gràcies
  Lluisa

  • Pere ha dit:

   Lluisa, crec que encara pots guanyar una mica de temps interposant recurs de reposició, que també està documentat en aquesta pàgina. Però pel que diuen, no serveix de gaire. Jo n’he presentat 3 o 4 i de moment els dos primers ja me’ls han denegat i ja tinc la carta de l’agència tributària demanant-me l’import de la multa més recàrrec. Cal seguir endavant amb les accions conjuntes!

 19. lluïsa ha dit:

  Pere, avui mateix he portat el recurs per tramitarlo devant de la RESOLUCIO SANCIONADORA que havia rebut fa uns dies, doncs bé,,,m’han donat una alegria: estan arxivant tots els expedients de les multes que es fan tramitar avans de treure la nova llei, m’han explicat,( els mateixos del servei català de Transit), que estan arxivant les multes, qui hagui pagat ja pot anar reclamant el reembolsament, de moment estan tots callats (inclus la plataforma?), però aviat aixo se sabrà. Aixi que desitjo que qui encara no hagui pagat, s’en assabenti personalment a les oficines de Servei territorial de Transit, Ells mateixos m’ho han confirmat avui, no cal pagar les multes de avans de la nova llei, no procedeixen i no contestaran als recursos ni per correu certificat, potser per si algun ‘despistat’ ho paga per por a incrementar la quantitat de la multa

  Salut!!!!!

  • Marc C. ha dit:

   Hola Lluïsa,

   bones notícies! I que hem de fer em les multes quan ja són definitives (abans de la llei)? Les deixem a casa desprès de presentar tots els papers?

  • Isabel ha dit:

   Ostres…. això si que és una bona notícia 🙂

   • Ivan Cabre ha dit:

    Ja veig que si, s una molt bona noticia!!!!

    El dia 26 de juliol de 2013 11.56, Catalunya //// DiuProu ha escrit:

    > ** > Isabel commented: “Ostres…. aix si que s una bona notcia :-)” >

 20. lluïsa ha dit:

  Hola,
  totes les multes posades avans de la nova llei sòn susceptibles de no ser pagades i/o de devoluciò, tot i que moltes ja s’han pagat perque la gent no ho sabía. Cal anar a Transit si les has pagat i reclamar.ne la devoluciò o l’estat del teu expedient. Si no heu pagat encara, sino que esteu fent recursos. doncs cal asesorarte a la finestreta de que han arxivat l’expedient. Com va ser el meu cas.
  La Generalitat de moment está callada perque son molt diners que hauran de retornar.se ai la gent si els reclaman. Però lo que em té extranyada es que la plataforma, que tampoc sé si encara existeix, no ens comuniqui res al respecte ni es sapigue res.

  Salut

 21. Joan Carles ha dit:

  En el meu cas d’aquí a dues setmanes se m’acabava el termini per a fer el pagament de 4 sancions i he vist que els expedients ja estan finalitzats. He fet totes les al•legacions i recursos. Finalment me n’alegro de no haver de pagar les multes, crec que hauria estat una injustícia i una abús més de poder d’una empresa cap als seus clients amb el suport de la Generalitat.
  Em sap greu però que tot això no ha servit per a res. La situació ara és que tots seguim pagant i s’han reforçat els mecanismes legals per a assegurar que una cosa així no torni a passar. N’estic fins els collons de veure com ens prenen el pel allargant una concessió infinitament amortitzada per a omplir les butxaques d’uns quants. On van tots aquests diners i per que ens toca pagar a nosaltres cada dia mentre que molts altres llocs no paguen ni un euro.
  També em té sorprès com ha anat tot això. No he vist ni un breu enlloc en els mitjans de comunicació ni cap comunicat del perquè s’han tancat els expedients. És un pacte de silenci, ningú diu res i ens oblidem de tot això que és el que ens interessa, seguir amb la màquina dels euros funcionant per a benefici de la Caixa i dels 4 polítics i aprofitats de torn. En resum, tenim el país que ens mereixem.

  • Ivan Cabre ha dit:

   Diu la veritat, sembla que al menys si tot marxa com diuen no haurem de pagar.

   El dia 5 dagost de 2013 10.00, Catalunya //// DiuProu ha escrit:

   > ** > Joan Carles commented: “En el meu cas d’aqu a dues setmanes se > m’acabava el termini per a fer el pagament de 4 sancions i he vist que els > expedients ja estan finalitzats. He fet totes les allegacions i recursos. > Finalment me n’alegro de no haver de pagar les multes, crec qu” >

  • fins els pebrots!! ha dit:

   Estic totalment d’acord amb tu desde la primera fins la última paraula. Només vull afegir, que els polítics que van signar les pròrroga de les concessions, ara tenen nòmina a Abertis , són 100.000E per assistir a una junta trimestral del Consell d’ Administració d’ una hora amb pica-pica inclòs. D’això en dic corrupció “”legal”. Tens raó, tenim el que ens mereixem.

 22. pedro pi ha dit:

  UNA IDEA PER ESTUDIAR:
  El jefe de les autopistes es ABERTIS y el jefe de ABERTIS es la LA CAIXA , Si proposem a la casixa que abaixi es peatges o retirem monentaneament els diposits i les nomines i les posem a un altre banc ¿ Que pasarie ?

 23. Simó ha dit:

  Així què, les mutes queden arxivades?? No s’ha de pagar res??

 24. Romà ha dit:

  jo he rebut ordre d’embargament per rao de 2160 euros y encara sort per que vaig fer un no vull pagar mes de 80 cops, ara haure de pagar 180 euros cada mes durant un any, si no m’enbargaran tots els meus bens, per sort nomes tinc 3 coxes y una moto, pero no em fa gracia… jejeje bueno total aixo mu gastaba amb 4 festes y 4 sopars, pero hi ha gent que esta mes fotuda i o perdra tot, felicitats a la plataforma no vull pagar!

 25. Abel ha dit:

  H e rebut una notificació per saltar-me un peatge darera un cotxe que si va pagar, no hauria d’anar junt amb una fotografia del succés?
  Gràcies

 26. Carlos ha dit:

  Buenas tardes a todos.
  Mi escrito tiene relación con una notificación oficial que me a entregado hoy la cartera del barrio, bueno mejor dicho han sido dos. En una, la más gorda, se me comunica la resolución de parte del Servei de Trànsit de Tarragona conforme se estima el recurs extraordinari de revisió presentat per C.C.M. i deixa sense efecte la resolució sancionadora corresponent a l’expedient 43/XXXXXXX-4 esmentat en els antecedents.
  La segunda es también una notificación en donde se me comunica la devolución del importe pagado, y se me adjunta un formulario tipo en el cual se me piden todos los datos bancarios para llevar a cabo el ingreso de dicho importe. Todo muy formal y muy limpio
  Pero yo de inmediato me quedo con una sensación contradictoria, por un lado me alegro de que por fin pueda recuperar algo que era un pago adelantado a cuenta de un acto injusto, ilegal y prepotente, pero también me enciendo cuando veo que estos señores con la cara bien dura, sólo se limitarán a devolverme los 100€ pelados SIN NINGÚN TIPO DE INTERéS al respecto. Estos señores han tenido durante casi un año mi dinero retenido en sus cuentas generándoles unos intereses que ellos SI se quedan, pero que a mi, correspondiéndome, no me pagan. La pregunta creo que es evidente……..me tienen que abonar intereses por ese dinero retenido (además a sabiendas de que era injusto).
  Si el caso fuese al revés, creéis vosotros que ellos me hubiesen reclamado intereses?

  Gracias siempre, por vuestra desinteresada ayuda

  • Toni ha dit:

   Doncs jo diria que et vindrà amb interessos. És el que marca la llei. Només et demano que no els posis a La Caixa. Són els fills de puta més grans que hi ha. Has de saber que tot aquest merder l´han muntat ells. Són els accionistes majoritaris d´Abertis i sota les seves indicacions la Generalitat ha estat imposant multes il.legals. També per ordres seves, el govern espanyol va canviar la llei a primers d´any. Ara sí és una infracció passar el peatge sense pagar, a més han investit el personal d´Abertis com a agents de l´autoritat. Es pot donar el cas, que un senyor que ni tan sols tingui carnet de conduir, formuli una denúncia i tingui presumpció de veracitat.

 27. Melania Ferrer ha dit:

  Hola, no havia rebut mai multa fins ara, que he anat a vendre el cotxe i m’ho he trobat embargat per dues multes de “no vull pagar” al peatge de figueres
  Com he de fer per recurrirlas? Com demostren realment que ha estat el meu cotxe el que ha estat a aquest peatge i no un altre? perque el que agafa les dades es una persona sense cap mena de autorització … estic una mica perduda, i no se si em podeu ajudar. Gracies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s