10. Traslado de resolución sancionadora

RESOLUCIODGT

Si heu arribat a aquest punt, vol dir que ens han denegat totes les al·legacions presentades fins al moment, i ara sí que teniu la sanció (multa) en ferm.

Us proposem presentar aquest RECURS DE REPOSICIÓ a veure si l’accepten

Per presentar els documents segui les Instruccions generals per a tots els documents

Si ja heu presentat el recurs de reposició seguint les recomanacions que indicàvem fins a data 20/01/13 us recomanem que presenteu aquest MODEL NOU.

Us recordem que a la notificació indiquen que si no es paguen els 100€ iniciaran la via executiva. És decisió vostra si creieu que s’ha de pagar o no. Per qualsevol dubte sobre tota la aquesta tramitació truqueu al 060.
Avisem no es obligatori per part de l’administració resoldre aquest recurs, i que tal com estableix l’article 43 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicción Contencioso-Administrativa, el termini per interposar recurs contenciós-adminstratiu es de 2 mesos a comptar des de la resolució d’aquest recurs de reposició, si la resolució es expressa.
Si la resolució es per silenci (que en el cas del recurs de reposició seria d’un mes des de la seva interposició), el termini es de 6 mesos.
No sabem si una vegada presentat rebreu alguna informació al respecte; si no rebeu res, estaria bé que telefonéssiu a la DGT (060) i que us informessin de l’estat de l’expedient.

A més us recomanem que presenteu una queixa o reclamació al Síndic de Greuges (si l’expedient és del SCT) o bé al Defensor del Pueblo (si l’expedient és de la DGT).

OBRIR LA VIA CONTENCIOSA-ADMINISTRATIVA:

Nosaltres no podem fer-nos càrrec de la tramitació gratuïta més enllà d’aquest punt on hem arribat i per això volem trobar-vos un bufet d’advocats que, arribat el moment, si no us admeten a tràmit el recurs de reposició, us portin el recurs contenciós-administratiu.
Si decidiu iniciar aquesta via si-us-plau, envieu còpia de tota la documentació completa (sancions, recursos etc.) a contencios@catalunyadiuprou.cat per tal d’estudiar els casos de multes en ferm, tant si teniu intenció d’anar per la via contenciós-administratiu com si no. A partir d’aquí veurem quins passos concrets es poden seguir.

OBRIR LA VIA PENAL:

Tal i com es va acordar a l’assemblea del 12 de gener, s’està estudiant presentar una querella conjunta per la via penal.

Tots aquells/es interessats si-us-plau envieu un correu a afectats@catalunyadiuprou.cat.

A partir d’aquí es crearà una base de dades d’afectats i quan els companys de Catdiuprou hagin estudiat el tema us enviaran informació i us sol.licitaran les vostres dades.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Documentació pràctica, Peatges, Peatges, Preguntes freqüents. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s