6. Resolució Sancionadora

ResolucioSCT
Si heu arribat a aquest punt, vol dir que ens han denegat totes les al·legacions presentades fins al moment, i ara sí que teniu la sanció (multa) en ferm.

Us proposem presentar aquest RECURS DE REPOSICIÓ a veure si l’accepten

Per presentar els documents segui les Instruccions generals per a tots els documents

Us recordem que a la notificació indiquen que si no es paguen els 100€ iniciaran la via executiva. És decisió vostra si creieu que s’ha de pagar o no. Per qualsevol dubte sobre tota la aquesta tramitació truqueu al SCT o al 012.

Avisem no es obligatori per part de l’administració resoldre aquest recurs, i que tal com estableix l’article 43 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicción Contencioso-Administrativa, el termini per interposar recurs contenciós-adminstratiu es de 2 mesos a comptar des de la resolució d’aquest recurs de reposició, si la resolució es expressa.
Si la resolució es per silenci (que en el cas del recurs de reposició seria d’un mes des de la seva interposició), el termini es de 6 mesos.
No sabem si una vegada presentat rebreu alguna informació al respecte; si no rebeu res, estaria bé que telefonéssiu al SCT (o al 012) i que us informessin de l’estat de l’expedient.

A més us recomanem que presenteu una queixa o reclamació al Síndic de Greuges (si l’expedient és del SCT) o bé al Defensor del Pueblo (si l’expedient és de la DGT).

OBRIR LA VIA CONTENCIOSA-ADMINISTRATIVA:

Nosaltres no podem fer-nos càrrec de la tramitació gratuïta més enllà d’aquest punt on hem arribat i per això volem trobar-vos un bufet d’advocats que, arribat el moment, si no us admeten a tràmit el recurs de reposició, us portin el recurs contenciós-administratiu.
Si decidiu iniciar aquesta via si-us-plau, envieu còpia de tota la documentació completa (sancions, recursos etc.) a contencios@catalunyadiuprou.cat per tal d’estudiar els casos de multes en ferm, tant si teniu intenció d’anar per la via contenciós-administratiu com si no. A partir d’aquí veurem quins passos concrets es poden seguir.

OBRIR LA VIA PENAL:

Tal i com es va acordar a l’assemblea del 12 de gener, s’està estudiant presentar una querella conjunta per la via penal.

Tots aquells/es interessats si-us-plau envieu un correu a afectats@catalunyadiuprou.cat.

A partir d’aquí es crearà una base de dades d’afectats i quan els companys de Catdiuprou hagin estudiat el tema us enviaran informació i us sol.licitaran les vostres dades.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Documentació pràctica, Peatges, Peatges, Preguntes freqüents. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

71 respostes a 6. Resolució Sancionadora

 1. Pepa bertran ha dit:

  Jo vaig rebre 6 acords d’incoacio vaig fer recurs segons el model que em veu enviar i ara he rebut de moment, 2 resolucions sancionador es de 200€ cadascuna. Que he de fer? Pago? Quim embolic, no tinc tants diners.

  • Joan Rius ha dit:

   Pepa, no paguis. Si tenen pocavergonya, que la tenen, ja t´embargaran. Si realment no tens diners al compte, no t´amoïnis no hi treuran res i si en tens, mentrestant passarà el temps i a nivell polític pot haver-hi alguna resolució a favor.

 2. Joan Rius ha dit:

  A veure si aquest fòrum té una mica més de vivacitat. Els catalans som sovint uns porucs i uns individualistes.

 3. Ignasi ha dit:

  Jo he rebut fins a 9 notificacions per no haver pagat els peatges i he tramitat les corresponents al.legacions que em vau assesorar. Doncs be, ara ja m´ha ha arribat la primera Resolució Sancionadora; em temo no m´acabin arribant més. Estic dacord amb tu Rius que no podem estar queixant-nos del tracte discriminatori que patim els catalans però després a la mínima amagar el cap sota l´ala i dir a tot amen. El problema es que si al final em venen 9 resolucions en ferm i negant-mi m´embarguessin la conta, estem parlant de 900€ que em robarien més els interessos de demora que entendreu que amb la que està caient en aquest pais, per ami és una autèntica fortuna! Tot i així crec que val la pena arriscar-se i si tots hi fotem una mica de valentia la pressió a la que s´estan començant a trobar la nostre classe dirigent els farà veure que ja n´estem fins al cap d´amunt d´ells i que, o estan amb nosaltres i començen a canviar les coses, o estan en contra nosaltres. Em temo que hem arribat a una situació límit en la que no hi han termes mitjos i la ciutadania ens movilitzem i començem a defensar-nos entre nosaltres o tot els avenços en drets que els nostres pares van aconseguir lluitant amb esforç i tenacitat s´acabaren convertint en paper mullat.

 4. Robert ha dit:

  Bon dia companys,
  com era d’esperar ara em comencen a arribar les “Resolucions sancionadores” a 100€ cadascuna. N’espero 5 i tal com diu l’Ignasi és una sotregada monumental a l’economia familiar. Com a mestre “retallat”, treballo un terç de jornada o sigui 600€, no sé què fer: pagar i callar (no sé com ens ho farem) o esperar el procediment de constrenyiment…No puc amagar la meva profunda decepció envers els partits polítics catalans que varen “utilitzar-nos” en aquesta campanya (justa) i ara han desaparegut o no som prioritaris per a ells. Vull agrair molt sincerament a tota la gent de “diemprou” i “novullpagar” el seu assessorament legal en tota aquesta gincama burocràtica en que ens hem vist inmersos.
  Vosaltres, els sancionats, què teniu pensat fer? Pagar, esperar…
  Salut!

 5. Èric ha dit:

  De moment, jo l’únic camí que veig a tot plegat és presentar una demanda col·lectiva per via contenciós-administrativa, i pit i collons! Com més gent siguem, millor, més pressió i més soroll farem!

  D’altra banda, si cadascú dels afectats enviés una queixa al Síndic de Greuges, davant l’allau de queixes aquest òrgan consultiu estaria obligat a posicionar-se i pronunciar-se, la qual cosa donaria ressò mediàtic a aquest despropòsit.
  Parlem-ne a les assembles, associacions, fem xerrades informatives, MOVEM EL CUL!

  Hem arribat al punt que o el movem o ens el peten, cada vegada hi ha menys alternatives a l’acció: individual, però també col·lectiva / col·lectiva, però també individual.

  Nosaltres a casa ja hem enviat aquest últim recurs, i tot seguit ho escanejarem tot i cap al Síndic i per via judicial col·lectivament.

  Salut i lluita!

 6. Marc ha dit:

  Bona nit companys,

  Jo personalment he tramitat tota la documentació de dos expedients i ara ja tinc la primera de les dues Resolucións sancionadores, 100 euros, l’altre no crec que trigui gaire a arribar.

  Ara preparo papers i demà o l’altre els vaig a presentar. Jo no penso pas pagar, si em volen robar que ho facin però jo no els hi penso pas dur el botí a casa.

  El que ens estan fent no és just i ells ho saben però estan coberts pel propi govern, on s’és vist que l’administració estigui tramitant les sancions de l’empresa privada?

  Jo penso arribar on faci falta, no vaig pagar l’euro i mig perquè era un robatori i no penso cedir ara, si hem arribat fins aquí és perquè estem d’acord en què tenim la raó nosaltres no? doncs no abaixem el cap!

  On són tots els polítics que també seguien la campanya? En quina situació es troben amb aquests expedients? com ho han solucionat? Això m’agradaria saber-ho

  Salut!

 7. Jordi ha dit:

  Jo avui també he rebut una Resolució Sancionadora. De moment presentaré l’escrit per a aquest document i ja veurem què passa, així com enviar al Síndic la documentació. És una pocavergonyada tot plegat i de com ens tracten els mateixos partits polítics catalans, però no hem de defallir. Algú sap com està el tema de la querella conjunta? tira endavant? esperem que hi hagi més adscrits? A veure si es va reconduint tot això..

 8. Christian ha dit:

  Jo he perdut el compte de les q he pagat després de fer la resolució!! De poder pagar-ne 50€ a segurament pagar-ne 200€ o més…. Prefreixo plantar-me als 100€. Em sap greu, però tot i la excel-lent informació burrocràtica i tota la bona fe q heu demostrat, us he maleït tots els ossos i alguna cosa més!! Ja us dic, després d la 5a, ja no les compto!!!! Moltísssssimes gràcies!!! Ja veig q estaveu molt ben informats, felicitats a tots els advocats, uns cracks d’Abertis…

 9. Pere ha dit:

  Jo estic amb els que pensen que cal seguir lluitant. A la resolució sancionadora tenen la barra de no posar res de la que crec que és l’al·legació més important: la no de tipificació del delicte. I es queden tan amples!
  Almenys contactaré amb els companys de CatDiuProu per veure com va això de la querella conjuntat i mentrestant a presentar recursos i queixes al Síndic.
  I encara els mossos condecoren al poca-vergonya de l’Alemany! Mentre CyU segueixi al poder, aquest país és una república bananera!

 10. Agustí ha dit:

  Doncs nosaltres no ens podem permetre pagar les multes injustes. Potser som dels que més “no vull pagar” vàrem fer…més de 200. A 100€ cada multa aneu comptant. I ara que sabem que els polítics no tenen fons per tapar-nos…que voleu que us digui. Estic decebut, tinc la sensació de que m’han donat pel cul i el pitjor és que ni tan sols he gaudit.
  Ara bé, també ho dic ara, s’ha acabat. No puc pagar una injustícia i menys 200, ara que estan les coses com estan. Considero que primer els polítics que se’n van omplir la boca a dir que estaven per nosaltres i al nostre costat (mentida podrida) i desprès el poble que va estimar-se més votar una opció que sabíem tots que ens donaria pel cul de mala manera.
  Escric sense ganes d’escriure, però sento que ho he de fer…he de treure la ràbia continguda d’alguna manera. Això no es just ni políticament, ni èticament ni de cap de les maneres. Quan un govern, escollit per la majoria (no per mi) et fot aquesta bufetada als morros, només em queda pensar que no estic fet per aquest mon…que les injustícies em poden més que les ganes de lluitar i que he estat víctima de un sistema corrupte. A partir d’ara, faig responsable al govern de tot allò que em pugui passar si per culpa de la situació creada a casa meva, he de robar per menjar o vestir, he de entrar a cases deshabitades per viure i he de estafar a qui sigui per tal de sobreviure. Ja no crec en la justícia, no crec en els polítics i no crec en la societat. Aquí ja no hi pinto massa res.

 11. Erik Om ha dit:

  HolaUna pregunta….M. Assumci Gil i Yubero

  Cap del Servei Territorial de Trnsit de Barcelona contina al carrec de transit de barcelona?MerciErik Date: Sun, 20 Jan 2013 22:33:32 +0000 To: erikmusic@hotmail.com

 12. Jaume Sans ha dit:

  Jo he fet varies piulades en aquest sentit, però insisteixo: TOTS hauriem de fer la qeixa al Síndic de Greuges. Només cal enviar una nota a “sindic@sindic.cat”, adjunto el text que jo vaig enviar:
  Sr.Sindic de Greuges de Catalunya:
  El Servei Català de Trànsit ha iniciat contra la meva persona diversos procediments sancionadors relacionats amb el fet de no haver pagat un peatge, amb els números d’expedient següents:
  xx/xxxxxx (relació de tots els procediments rebuts)
  als que haig de fer les següents consideracions:
  L’1 de gener de 2013 va entrar en vigor, a través de la Llei 17/2012, de 27 de desembre, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2013 on, entre d’altres, a l’article 14, incorpora la modificació de la Llei 8/1972, de 10 de maig, de construcció, conservació i explotació de les autopistes en règim de concessió en els termes següents:
  – introdueix explícitament l’obligació de pagar un peatge, omplint així el buit legal que existia fina a la data;
  – dota expressament al personal de l’autopista de caràcter d’autoritat; i
  – estableix mecanismes d’homologació de mitjans tècnics de captació d’imatges per tal de constituir prova de la infracció.
  Per altra banda, també es modifica el Codi de circulació.
  No hi ha hagut excessiva modificació en el tema de la autoritat dels treballadors del peatge, però sí incorpora la possibilitat d’acreditar les infraccions mitjançant mitjans tècnics que identifiquin als vehicles. En aquest sentit, una denuncia feta per un treballador en la que s’incorpori una fotografia homologada serà suficient per tal d’acreditar els fets i per tant, per iniciar un procediment sancionador sense masses possibilitats de defensa.
  Amb aquestes modificacions queden expressament regulades les conductes típiques sancionables en un cas en que no es pagui un peatge, però això implica precisament un reconeixement explícit que els procediments sancionadors instruïts, a causa de no pagar un peatge, amb anterioritat a l’aprovació d’aquesta Llei queden exclosos de ser sancionats, donat que es demostra que realment no existia una previsió legal que definís la conducta sancionable en el moment en que s’imputa la infracció, i en atenció al principi de tipicitat i legalitat, no es pot sancionar allò que no està expressament prohibit, tal i com dèiem.
  Tenint en compte que el fets denunciats van succeir abans de l’entrada en vigor d’aquestes modificacions legislatives (abans del dia 1 de gener de 2013) i que no hi ha cap prova de que aquests es produïren com s’estableix al procediment sancionador, és il·legal continuar un procediment sancionador sense el suport legal necessari.
  Per tot el que s’ha exposat,
  DEMANO AL SÍNDIC que tingui per presentat el present escrit, l’admeti, i en atenció a les al·legacions plantejades i una vegada realitzades les actuacions oportunes, sol·liciti al Servei Català de Trànsit que es dicti una RESOLUCIÓ ON S’ACORDI L’ARXIU DELS EXPEDIENTS RELACIONATS A L’INICI, sens perjudici dels recursos que aquesta part estimi convenients.
  P.S.: li adjunto els escrits d’al·legacions presentats per a cada un dels expedients, un cop van enviar-me la corresponent “Notificació d’acord d’incoació d’un expedient sancionador”. Obvio la tramesa de les al·legacions presentades amb anterioritat, a cada expedient, quan em van enviar inicialment el “Requeriment de dades del conductor d’un vehicle”. Si, malgrat tot, vol disposar-ne, m’ho fa saber i els hi enviaré
  Moltes mercès per la seva atenció i resto a la espera de la seva resposta,
  (signar amb DNI)

  Al cap de dos dies vaig rebrer n cartes (una per procediment) acceptant la meva reclamació.

  Repeteixo: si tots ho fem, podem inundar al Sindic amb milers de reclamacions contra l’SCT.

  • Marc ha dit:

   Hi estic d’acord, totalment!

   Jo també ho he fent, de fet ho diu als passos a seguir i si realment volem que se’ns escolti, el síndic n’és una via.

   Salut!

   • David ha dit:

    Jo tampoc puc mès, tinc 55 resolucions sancionadores de 250 NVP. Fins arribar aqui, entre escrits de dades de conductor, recursos de notificacions d´incoacció, tot amb copia per tothom, i ara he de fer recurs de reposició que son 12 fulles més amb copia per mi, per SCT, per Catalunyadiuprou i pel SÍNDIC DE GREUGES. Això es una bogeria, crec en la causa però maleida l´hora que em vaig ficar. Jo sóc aturat de llarga durada cobro els 426 euros, la meva dona té ansietat per tot aixó i com li dic que ara començeren a venir els embargaments i si no m´he de ficar en judicis que primer he de pagar i després ja em diran alguna cosa. Com podia estar tan clar al principi, que hi hagués aquet buit legal i l´administració anar tirant cap endavant sense fer cas de les al.legacions? Com pot ser que si aquests advocats que ens van convénçer de que teniem raó no puguin parar-ho? es que ens han prés el pel? dons ja esta bé amb la broma. Sempre he cregut que guanyariem aquesta lluita, peró cada vegada s´embolica més.

  • xaubi ha dit:

   Fet. Ara però falta que ens unim tots per fert la denúncia als jutjats.

 13. Jordi ha dit:

  Estic també, especialment decebut, com la resta de companys/es amb l’actuació del SCT. Se sap d’algú que havent presentat alguna de les al·legacions proposades tingui condonació alguna? crec que se la resposta…Més que una caça de bruixes sembla una caça de Catalans (perdoneu per la comparació) anem ben arreglats per tirar Catalunya endavant amb aquesta colla que ens governa. Bona Sort!

 14. Joan ha dit:

  És trist arribar a aquest punt.
  Jo seguiré els passos que indiqueu, tal i com he fet fins ara.
  No conec com funciona aquest món, però sí es pogués anar a judici us asseguro que no dubtaré ni un moment.

  Ara sí que m’han convençut per anar a escridassar-los aquest següent 1 de Maig a la Seu d’Abertis!

  https://www.facebook.com/events/399828330125023/

  Que ens sentin!

  Moltes gràcies a diemproucatalunya, novullpagar i tota la gent que ens ha ajudat tant. Sense una plataforma així almenys jo no hagués pogut ni resoldre el primer requeriment de dades…

  Això no s’acaba aquí!

 15. Robert ha dit:

  Bon dia companys,
  algú sap quin tipus de recàrrec ens poden aplicar a les multes de 100 eurus?
  Merci?

 16. Roger ha dit:

  Hola,

  només volia comentar que em trobo que vaig rebent resolucions sancionadores com molts companys i he seguit tots els passos fins aquí, i crec que s’ha d’arribar fins al final. Per altra banda, a partir d’aquest punt, tot esdevé una mica difús:
  – No sé si per presentar el recurs de reposició, per tal que sigui efectiu, cal haver abonat la multa.
  – No sé com afecten els canvis que està duent a terme l’SCT en les notificacions -canvis de nom del signant, que algunes no les signa el Cap del Servei Territorial sinó algú en qui deleguen, potser perquè no els poguem denunciar, Resolució sancionadora signada pel director de l’SCT que no sé com afecta la capacitat de posar recurs d’alçada si desestimen el de reposició, etc.-.
  – Tampoc no puc comprendre el silenci dels companys que estan estudiant si posar la querella conjunta o no. Crec que els que estem prou enrabiats i fotuts per la injustícia que comet l’SCT i que continuem, ens mereixem que se’ns informi una mica de com es veu la situació. Personalment sinó, tiraré endavant sol perquè crec que s’ha de fer, però tampoc m’agradaria trobar-me que quan hagi tirat endavant, llavors surti una acció conjunta…

  Gràcies.

  • Marc ha dit:

   Bon dia Roger,

   Moltes ens trobem en aquesta situació i la sensació és que ningú ens està escoltant.
   Jo personalment, veient que ningú contestava les consultes de la web vaig enviar un correu a la gent d’aquesta web, mitjançant el contacte que posen i em van contestar que no donen l’abast, que són voluntaris i que només responent correus poden haver-hi de dedicar diverses hores al dia i que per aquesta raó no contesten les consultes de la web.

   Em van dir que estan al cas i que van fent coses, que no estan aturats.

   Et recomano que aquests dubtes els preguntis per correu i que en tot cas, després els exposis aquí perquè tota la resta estiguem també al cas.

   Salut!
   Marc

 17. joan ha dit:

  Hem de començar a fer escatx al Director del Servei Català de Trànsit Joan Josep Isern. A Internet hi ha la seva adreça.

 18. PEPE ha dit:

  Hola gent.. a mi també em sap greu el que està passant… jo crec en la protesta i en la força que podem fer tots plegats.. no sabem lo poderosos que podem arribar a ser si ens ho proposem… Jo tinc uns quants expedients obert pel “No Vull Pagar”, però continuo creient que tot tindrà un final feliç, i que la nostra protesta no quedarà en un NO res…
  Jo aniré fent fins al final, ja tinc alguna proposta sancionadora, però estic fent els RECURS DE REPOSICIÓ, i la queixa al Síndic corresponent… de fet el Sindic ja ha mogut fitxa, ha demanat que s’arixivin tot els expedients que no hi hagi proves (http://www.vilaweb.cat/noticia/4110617/20130430/sindic-greuges-demana-sarxivin-denuncies-vull-pagar-proves.html) …. No perdem els ànims i endavant…

  Vull aprofitar per donar les gràcies als voluntaris que ens han assessorat legalment pel seu esforç… i tinguem o no tinguem un final feliç Gràcies.. no ens donem per vençuts !!!

 19. Valentí ha dit:

  Jo vaig rebre abans d’ahir dilluns l’escrit del Síndic de Greuges en que diu que ha traslladat la resolució al Departament d’Interior recomanant la prescripció de totes les denuncies en que no s’hagi dictat resolució. I ahir dimarts la primera Resolució Sancionadora. Per tant aquesta ja no pot prescriure segons la recomanació del Síndic. Faré el recurs de reposició però sense cap tipus de fe perquè pel que veig ni se’ls miren. I per més pena, el silenci administratiu és negatiu quan hauria d’estar prohibit. De moment ja porto pagat més en certificats a correus que si hagués pagat els peatges. Sé que tenim la raó, però el SCT compta que el Gallardón i les seves taxes judicials ens impedeixen una acció individual. Jo m’apunto a l’acció conjunta i de moment no penso pagar. Per cert: Com està el tema de l’acció conjunta?

 20. ROSA ha dit:

  Bon dia,
  Jo vaig rebre ahir una (Notificación de Providencia de Apremio) directament de la AEAT d’una de les meves multes (del no vull pagar), en donen la possibilitat de presentar un Recurs de Reposició, algù de vosaltres s’ha trovat ja en aquest cas???, en podeu aconsellar???.
  Salut,

  Rosa

 21. antonia ha dit:

  espero que no nos quiten dinero y que la plataforma nos apoye aunque no sea tiempos de elecciones estoy nerviosa gracias

 22. Antoni ha dit:

  Hola
  22 gener 2013 rebo carta de Trànsit (resolució sancionadora) dient que he de pagar 100€. Termini pagament 5 d’abril.
  26 febrer 2013 lliuro recurs reposició a Trànsit
  6 març 2013 faig queixa Síndic de Greuges
  19 març rebo carta Síndic dient que estudiarà el cas.
  3 d’abril 2013 (donat que no rebo cap resposta) el pago els 100€
  7 de maig rebo resposta Síndic Greuges, m’informa que ha demanat prescripció denúncies i sobreseïment
  16 maig Transit estima el recurs de reposició (he fet servir el model que hi ha en el web) i deixa sense efecte la multa, però no diu com he de procedir per a que em retornin els 100€
  24 de maig (avui) presento instància demanant que m’indiquin que he de fer per a recuperar els diners pagats. Si algú està en aquest punt agrairia em digués que ha fet per a que li retornin els diners

 23. JordiJordi ha dit:

  Avui presento recurs de reposició i queixa al Síndic.
  No penso pagar els 100€. Si vilen ja me’ls prendran!.

 24. Lydia ha dit:

  Hola,COMPANYES/COMPANYS
  Antoni estas dient que serveix fer una reclamació al síndic??

  • Marc ha dit:

   Jo he enviat reclamació al síndic cada vegada i sempre he rebut la carta automàtica dient que estudiaran el cas però res més. No sé si serveix o no però crec que és important que li fem arribar les queixes, així té més força per aconseguir que se l’escoltin.

 25. Judith ha dit:

  Bona tarda,
  Estic fent el recurs de reposició. Segons tinc entès si el principi resolen amb silenci negatiu, quan fas el recurs d’alçada i no responen s’entén com a silenci positiu. Això és un càstig per la desídia de l’Administració.
  El tema és que a la resolució sancionadora et posen la possibilitat de suspendre el pagament. Entenc que és que no continuarà corren el temps i per tant, augmentant l’import. La veritat és que no se fer ni a qui adreçar-me per fer aquesta suspensió. Algú sap quelcom?
  Moltes gracies.

 26. Jaume ha dit:

  Ens han près el pèl amb això del “novullpagar”. Aquestes coses que les fotin els polítics o la gent que tingui quartos per fer-se el gallet amb l’administració, jo personalment no em puc permetre que m’arribin multetes de 100 euros ni pagar-me tràmits infinits en advocats quan no arribo a final de mes. Sóc el més actiu dels independentistes quan cal, però trobo aixo una presa de pèl com una catedral.

  • Marc ha dit:

   Estic bastant d’acord amb tu Jaume.
   Esquerra va ser un dels impulsors de la campanya, directa o indirectament a través dels seus caps de llista fent l’acció. Jo voldria saber què ha passat amb les multes d’aquests senyors, s’han pagat? s’han anul·lat per ser qui són? Què passa ara que estan al govern? perquè no hi fan res i retiren tots els expedients sobre aquest tema si ells en defensaven la gratuïtat igual que tots els que ara ens trobem amb aquests merders. No és just que es faci bombo del tema i llavors desapareguin, i el que és pitjor, que estiguin al govern i la cosa segueixi igual.

   • PEPE ha dit:

    Estic tan emprenyat com vosaltres, però des del primer moment, jo tenia clar que el que feia la suposada “infracció” i el que havia d’assumir la responsabilitat era jo. Em descontenta saber que no es parla del tema ara que estan arribant les conseqüencies… Un detall Esquerra no està al govern.. tot i que podria fer pressió per matar el tema…

 27. núria ha dit:

  a casa avui hem rebut la resolucio sancionadora despres d’haber presentat l’al·legacio pertinent el mes de febrer a la proposta de resolució sancionadora.
  ara presentarem l’al·legació que toca ( recurs de reposicio) i queixa al sindic i a veura que pasa…………..

 28. xaubi ha dit:

  Amics, està clar que SI ens ha pres el pèl. A mi personalment se m’acaba el termini per presentar als jutjats qualsevol cosa perquè ja he esgotat la via administrativa. Una cosa està molt clara, si vaig jo sol als jutjats, seré jo contra els advocats d’abertis, i està clar que perdré. Així que veient que ningú ens ajuda proposo que ens unim ja amb la querella conjunta. Us deixo la meva adreça per a qui vulgui escriure’m i en parlem. També si ja sabeu d’alguna querella conjunta expliqueu-m’ho si us plau. vicxau arroba gmail punt com

 29. Angel Cabezuelo ha dit:

  Hola compañeros/as del “novullpagar”

  A mi me han llegado dos “resoluciones sancionadoras”, es decir 200 €.

  Supongo que ahora toca pagar o seguir luchando. Pues decido SEGUIR LUCHANDO.

  No les voy a dar el placer de ingresar el dinero en sus cuentas, después de haber llegado hasta aquí. Si fuese para educación o sanidad, los pagaba gustoso, pero para que vayan a las cuentas del Palau, ni hablar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 30. DAVID ha dit:

  Bon dia Amics,

  Avui he rebut dotxe resolucions sancinadores, mes vuit recursos de reposicio que tinc, ja fan uns quant de centenars d’euros, jo tambe penso que podriem fer una demanda col·lectiva fariem mes força, arribats aquet punt ja no val la pena pagar, ja s’ho cobraran si podem.
  La meva adreça de correo es david.herrerias@gmail.com qui estigui interesat en buscar un advocat i presentar alegacions al jutjat que escrigui un mail i aveure si la fem petar.

  Salut!!!

 31. Roger ha dit:

  Bones

  Jo tenia quatre resolucions sancionadores i les dues primeres tenia fins avui per pagar-les. Abans d’ahir vaig trucar al 012 per consultar com estaven i em varen dir que l’expedient d’aquestes ja estava finalitzat, no tenia res pendent. Crec que ho estan anulant tot així que si a vosaltres encara no us ho han anulat no deixeu de presentar el recurs de reposició!!! I si ja l’heu presentat no espereu que us notifiquin res, truqueu vosaltres al 012 per preguntar (amb el numero d’expedient que voleu consultar a mà). Crec que finalment no pagarem res, així que ànims i tranquils.

  • Jordi ha dit:

   Hola Roger,
   Tens alguna noticia de les teves ressolucions? Gràcies

   • Roger ha dit:

    Doncs acabo de trucar al 012 per les altres resolucions que vencien a finals de Juliol i m’han dit que aquets expedients també estan tancats, finalitzats, o sigui que sembla que m’he lliurat de tot!!! Crec que arribada certa data Trànsit va decidir anar arxivant tot el que hi havia en marxa, al menys de la gent que ho va portar fins al final com jo (recurs de reposició), no se si va ser quan s’hi va posar el Síndic, o per les gestions de la gent d’aquesta web o que ells mateixos no varen voler arriscar-se, pero crec que va anar així. El problema és la gent que es va trobar amb resolucions sancionadores primerenques, molt d’hora, quan Trànsit no baixava del burro…hauriem de poder trobar una solució per ells també.

   • xaubi ha dit:

    Si, tens raó. Jo vaig arribar fins al final i ara tinc una petició d’hisenda reclamant-me els diners amb recàrrec. És dels primers novullpagar espero que les següents accions les arxivin.

   • Roger ha dit:

    A veure si aquesta plataforma que munten ara de #AFECTATS MULTES NOVULLPAGAR# ajuda aquesta gent que no se n’ha pogut escapar. Tenen el meu recolzament, inclós a nivell d’aportacions si cal.

 32. Isabel ha dit:

  #AFECTATS MULTES NOVULLPAGAR#
  Per ara només som 25 al llistat d’afectats. ON ESTEU TOTS AQUELLS QUE HEU REBUT MULTES, HEU ALEGAT I SE US HAN DESESTIMAT ELS RECURSOS? I els que ja us han embargat els diners de la multa dels vostres comptes bancaris?
  Envieu correu a : afectatsnovullpagar@gmail.com
  La unió fa la força, si és la de centenars d’afectats i indignats la fa més!!!!

 33. Ricard ha dit:

  Jo ja ho he fet, ara al menys som 26!!!, ànim a tots, hem de seguir lluitant

 34. Joan ha dit:

  Hola a tothom. Em dic Joan. Atenció, això és impportant. Jo ja he rebut una Resolució d’un recurs de Reposició, i nanai. Així que ja només em queda el contenciós administratiu. Molt be, demano ajuda. Es dona la circumstància que tinc advocat d’ofici gratuït, ja assignat pel col.legi d’advocats, gracies a que no tinc un duro, així que demano que algú de la plataforma es possi en contacte amb mí per tirar endavant la demanda. Estic dispossat a denunciar fins i tot al president de la Generalitat. Així que aprofiteu-me, ja que em surt gratis totes les despeses legals.
  El meu correu: canfloretes@gmail.com
  Salut i no decaigueu, jo porto tota la vida desde que he dit PROU a tot!!, embargat!!
  I qué!! Davant els ulls dels meus fills, FERM!

 35. Josep Maria ha dit:

  Molt bones,
  Jo també soc afectat. Vaig fer més de 10 no vull pagar i em van arribar 6 expedients que he anat recurrent seguin les instruccions de la plataforma.
  Ara ja m’ha arribat la primera resolució sancionadora i presento el seu recurs de reposició.
  NO VULL PAGAR. Segueixo ferm en la meva decisió. Si tenen pebrots que m’embarguin. Això si poden, perquè vull deixar de ser titular de cap compte bancari.
  Penso que cal desconnectar-se de l’estat, que cap polític no ens representa, i que cal unir-nos tots plegats per assolir la nostra defensa.
  El que ens passa a cada persona afecta a tothom, així com el que pensem cadascú. Cada dia es ple d’oportunitats de poder comunicar que cal despertar-nos, que ja és hora.
  Cal sumar-nos sent persones individualment plenes i lliures, així som molt més que una suma, així deixem endarrere els cercles viciosos i manifestem realitats noves.
  Vull ser inclòs a la llista d’afectats, estar informat al dia i participar en les possibles accions.
  Moltes gràcies.
  Bona fenya i abraçada lluminosa per a tuti
  Josep Maria

  • Marc ha dit:

   Bon dia,

   Jo també estic en aquest punt, de tots els que vaig fer només m’han arribat dues denúncies i avui he anat a portar l’últim recurs d’un d’ells, de l’altre ja m’ha arribat la negació de la resolució sancionador i per tant ja no puc fer res més.

   Ànims a tots i seguim endavant! No pagarem!
   Salut!

   • Xavi ha dit:

    IMPORTANT!!! Companys. M’he trobat que tenia 2 multes en Resolució sancionadora en ferm, amb límit de pagament al proper 22 de juliol, i de les quals he fet TOTES i cadascuna de les al·legacions en temps i forma. He fet la queixa formal al Síndic de Greuges i vaig adjuntar en el darrer recurs de reposició còpia de l’informe del Síndic d’ 11 fulls. Doncs resulta que consultant a 5 dies del límit de pagament l’estat de les multes al 012 i al http://www.gencat.cat/ovt els “expedients estan finalitzats. No es pot fer el pagament”. Les MULTES ESTAN ARXIVADES!!! Per més conya resulta que el darrer recurs de reposició el SCT no està obligat a contestar, però si jo hagués pagat abans,… s’ho embutxaquen i Santes Pasqües

   • núria ha dit:

    jo tinc un expedient que acabo de consultar i em possa En aquesta fase no es pot fer el pagament. L’expedient ja ha finalitzat

 36. Xavi ha dit:

  IMPORTANT!!! Companys. M’he trobat que tenia 2 multes en Resolució sancionadora en ferm, amb límit de pagament al proper 22 de juliol, i de les quals he fet TOTES i cadascuna de les al·legacions en temps i forma. He fet la queixa formal al Síndic de Greuges i vaig adjuntar en el darrer recurs de reposició còpia de l’informe del Síndic d’ 11 fulls. Doncs resulta que consultant a 5 dies del límit de pagament l’estat de les multes al 012 i al http://www.gencat.cat/ovt els “expedients estan finalitzats. No es pot fer el pagament”. Les MULTES ESTAN ARXIVADES!!! Per més conya resulta que el darrer recurs de reposició el SCT no està obligat a contestar, però si jo hagués pagat abans,… s’ho embutxaquen i Santes Pasqües

 37. Roger ha dit:

  COMPTE AMB EL 012!!!! Com deia aquell…AL LORO COMPANYS!!! Jerro d’aigua freda total!!! Després que al 012 m’asseguressin i em requeteasseguressin que els quatre expedients que tenia en marxa (els hi vaig cantar per telefon el nro d’expedient un per un…) estaven finalitzats…avui, per si un cas (ja que de l’administració no te’n pots refiar mai) i abans de llençar a l’escombraria tot el paperam que tinc guardat d’expedients i al.legacions varies, doncs he anat a trànsit en persona, per assegurar-me que estava tancat del tot…i companys, TOT EL CONTRARI!!! Allà m’han assegurat que els expedients estan TOTS ben oberts i en qualsevol moment poden passar a fase executiva!!! Li he comentat a la dona lo del 012 i no ne’m tret l’entrellat perque a ellà li sortia el que li sortia. Llavors, a banda d’una emprenyada MONUMENTAL, es clar, em pregunto: A QUE COI JUGUEN ELS DEL 012???? Algú m’ho sap explicar???

  • Núria ha dit:

   Jo no he anat a transit . Vaig consultar l’estat al sct per pagar-la i no em va deixar fer-ho com si ja no existis la multa

   • Roger ha dit:

    Després de llegir el teu comentari he fet la consulta per Internet al SCT i em diu el mateix que em diuen els del 012: “En aquesta fase no es pot fer el pagament. L’expedient ja ha finalitzat”. Mentres a trànsit em diuen un altre cosa…Hauré de fer una captura de pantalla i anar a trànsit i a veure si algú m’ho pot explicar.

   • Núria ha dit:

    A veura que et diuen….ja diràs!

  • xaubi ha dit:

   Precisament avui he trucat al 012 i m’han dit que ja fa molt de temps i no els hi apareix al sistema, però això no vol dir que no estiguin tancats.

  • Xavi ha dit:

   Jo davant d’aquesta situació exactament igual que tu, en persona a SCT, vaig exigir parlar amb la cap de 2ª planta del SCT, perquè em pogués donar informació fiable. Han rebut una instrucció per aturar els tots expedients sancionadors, en fase de recurs de reposició, fins que els hi aclareixin com han de procedir. Administrativament, no saben on són. Diuen: “Finalitzats, tampoc vol dir arxivats, encara. No poden procedir a traspassar-los a Hisenda per que els executin a embargament”. Que estigui vigilant a les notícies i que hauran de contestar a aquest darrer recurs. Al taulell no ens aclaríem (em deien: “Si vols pagar, passa per caixa. No hi ha cap problema ¿? ).

 38. Xavi ha dit:

  Un amic d’una gestoria de transports m’està estudiant el tema. Pensen que el més probable serà que es produeixi una solució política consistent en dur a terme un silenci administratiu de 6 mesos, amb el qual s’arxiven els expedients. Comptador a zero des de la darrera comunicació del SCT. Aquesta actuació és potestativa de l’Administració. Per tant, la pot dur a terme de forma discrecional. A qui vulgui; i només l’efectuaria a qui hagi arribat al recurs de reposició de forma correcta en temps i forma.
  Per altre banda, el fet de no poder pagar, no disposar de carta de pagament, complica la preparació del contenciós administratiu, perquè el jutge no té prova de part per actuar per una acte que no s’ha produit, o sigui , el pagament de la sanció irregular.

  • Roger ha dit:

   Xavi, gràcies per la info. Aprofito per matisar el meu comentari: de fet no m’han dit que estaven oberts, m’han dit que estaven aturats, com a tu…llavors jo he preguntat de forma insistent que que volia dir això i la persona que m’atenia m’ha dit que seria perque s’estaria tramitant el recurs de reposició…però com no m’ho deia convençuda he insistit més i llavors ha trucat (a una superior?) per telefon devant meu i es quan m’ha dit que la fase executiva encara era possible en qualsevol moment, però realment semblava que ningú sabia ben bé que dir, ni ells mateixos no sabien com interpretar-ho. De totes maneres crec força en la possibilitat que dius, Xavier, que la “solució” que adoptin per tancar el tema seria aquest silenci administratiu de 6 mesos, ja que és com passar de puntetes per l’assumpte, evitant fer “soroll”, com un descuit volgut, sense admetre així que han donat el braç a torcer, ans al contrari, amb l’espasa de Damocles a sobre els multats fins a l’ultim instant, no fos cas que la gent s’animés i li agafés el gust a aquesta mena d’accions.

 39. cris ha dit:

  Una qüestió!! si la multa arriba a través de l’agència tributària, a quí hem de presentar el recurs: al servei català de trànsit o a l’hagència tributària???
  A mi m’ha arribat després d’un any de fer el primer recurs una multa de 240euros, algú li ha passat el mateix?

  gràcies

  • xaubi ha dit:

   Jo de l’Agència Tributària espanyola tinc una petició per a que pagui, en cas contrari m’embarguen. Ens hem d’inventar un recurs perquè no hi ha models.

 40. Martí ha dit:

  Hola. a mi també, tant al web de transit com al 012 em diuen que “L’expedient ha finalitzat”. Aleshores, com puc presentar RECURS POTESTATIU DE REPOSICIÓ si no puc pagar la sanció prèviament? El presento igualment… o espero els 6 mesos?

 41. Joan Carles ha dit:

  En el meu cas d’aquí a dues setmanes se m’acabava el termini per a fer el pagament de 4 sancions i he vist que els expedients ja estan finalitzats. He fet totes les al•legacions i recursos. Finalment me n’alegro de no haver de pagar les multes, crec que hauria estat una injustícia i una abús més de poder d’una empresa cap als seus clients amb el suport de la Generalitat.
  Em sap greu però que tot això no ha servit per a res. La situació ara és que tots seguim pagant i s’han reforçat els mecanismes legals per a assegurar que una cosa així no torni a passar. N’estic fins els collons de veure com ens prenen el pel allargant una concessió infinitament amortitzada per a omplir les butxaques d’uns quants. On van tots aquests diners i per que ens toca pagar a nosaltres cada dia mentre que molts altres llocs no paguen ni un euro.
  També em té sorprès com ha anat tot això. No he vist ni un breu enlloc en els mitjans de comunicació ni cap comunicat del perquè s’han tancat els expedients. És un pacte de silenci, ningú diu res i ens oblidem de tot això que és el que ens interessa, seguir amb la màquina dels euros funcionant per a benefici de la Caixa i dels 4 polítics i aprofitats de torn. En resum, tenim el país que ens mereixem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s