Insubmissió a la renda: Membres de Catalunya Diu Prou paguen a l’Agència Tributària Catalana

Avui membres de Catalunya Diu Prou han fet efectiu el pagament de la declaració de la renda a l`Agència Tributària Catalana, d`acord amb els objectius de la plataforma de pagar tots els impostos a Catalunya.
13 persones, en representació de totes les que ho han fet al conjunt de Catalunya, s`han personat avui a la seu de l`Agència Tributària Catalana, al carrer Fontanella de Barcelona, per posar de manifest la seva voluntat de que els impostos dels catalans es quedin a Catalunya.

D`aquestes persones que han decidit fer insubmissió fiscal a l`estat espanyol, les que tenen una declaració positiva (a ingressar), han pagat avui els seus diners a l`Agència Catalana, i han domiciliat en la declaració de la renda espanyola el numero de compte de la catalana, de tal manera que aquesta haurà de demanar els diners a la Hisenda catalana si vol cobrar. Aquesta acció s`ha acompanyat d`un document signat pels interessats on informen a l`Agència Catalana el motiu del seu ingrés de diners.

En el cas de les declaracions negatives ( a retornar), s`ha calculat la quantitat de l`espoli espanyol i s`ha demanat un increment del retorn a la Hisenda espanyola, en concepte d`espoli a Catalunya, a la vegada que s`ha fet entrada d`un document de voluntats a l`Agència Catalana, especificant que si l`estat espanyol retornes aquests diners, les persones que els rebin es comprometen a fer-ne ingrés a la Hisenda Catalana.

Desenes de periodistes han acompanyat als insubmisos fiscals que s`uneixen així als que ja han fet insubmissió per l`IVA, i que repetiran aquest trimestre, i als funcionaris que estan demanant que el l`IRPF de les empreses de la Generalitat es quedi a Catalunya.

El Dr. Broggi a favor de la campanya contra el pagament de peatges

El Dr. Broggi en una entrevista concedida al seu domicili a Ara o Mai, entitat integrant de Catalunya Diu Prou, ha afirmat que la situació dels peatges a Catalunya es un greuge, i una situació d’injustícia, i que per aquest motiu la gent ha de protestar com ho està fent en aquests moments contra el pagament dels peatges.

El Dr. Broggi, de 104 anys, i soci d’Honor de la nostra entitat va recordar una anècdota de ja fa força anys, quan anant de Saragossa a Bilbao per una autovia es va estranyar que no hi haguessin peatges com els que hi havien a Catalunya. Al preguntar-ho i li van respondre que per aquella autovia no sortiria a compte posar-hi peatges, degut al poc trànsit que tenien.

L’antic metge de les Brigades Internacionals va tornar a afirmar que l’única solució per a Catalunya és marxar de l’estat espanyol i aconseguir la llibertat com a poble, de la mateixa forma que ja ho han fet en el passat segle, i també en aquest, un munt de pobles d’Europa, i va elogiar el comportament dels anglesos, que han sabut deixar marxar els pobles que tenien dins dels seu Imperi, i després mantenir-hi una relació cordial, de la mateixa forma que creu que passarà amb Escòcia.

No opina que Espanya es comporti de la mateixa forma amb Catalunya, i creu que l’estat espanyol ens vol doblegar per la via de la fam, és a dir de l’espoli econòmic, i que per això cal la unitat de tots aquells que lluiten per la independència.

16.06.12

Tot l`independentisme unit desafia les sancions del govern per la campanya contra els peatges. Roda de premsa a l’Ateneu Barcelonès

Avui a la seu de l`Ateneu Barcelonès les entitats Ara o Mai i Cadci (que formen part de la plataforma Catalunya Diu Prou) i els partits polítics ERC, CUP, RCat i SI, han escenificat l`acord jurídic que van signar fa uns dies, i han enviat un missatge clar al govern de CiU, advertint que en el camí que ha iniciat de sancionar als ciutadans que participen en la iniciativa contra els peatges, es trobaran amb un front unit política i legalment, i disposat a enfrontar-se a l`ofensiva de l`executiu català contra els ciutadans que participen en la campanya.

En primer lloc ha intervingut Carme Teixidó, per Ara o Mai, que ha explicat que han començat a arribar les primeres multes a persones que han participat en la campanya, i que allò que hauria de ser un conflicte entre una empresa privada i un civil per una qüestió econòmica, s`ha convertit en un atac per part del govern actual als ciutadans que lluiten d`una forma pacífica i ordenada per denunciar una de les injustícies que pateix la nostra nació, abocant recursos públics en contra dels ciutadans en benefici d`una empresa privada. Ha advertit que malgrat aquestes primeres sancions, no es quedaran callats i actuaran de forma continuada i organitzada.

Posteriorment ha intervingut David Vinyals per Reagrupament que ha recordat a la gent que cal seguir lluitant, i ha qualificat d`abús de poder el que està realitzant l`executiu català, i encara que els governs català poden fer modificar els reglaments, ha demanat als ciutadans de seguir lluitant contar el greuge dels peatges.

Després ha pres la paraula Uriel Bertran per SI que ha denunciat els interessos del govern català amb Abertis, i ha citat noms com els de Salvador Alemany i Miquel Roca Junyent, en la xarxa d`interessos comuns.
També ha avançat que Solidaritat podria iniciar accions legals contar el govern de CiU per aquest tema.

Per ERC, Oriol Amorós ha enviat un avís clar al govern d`Artur Mas, i h dit que si ells han de triar entre governs triaran el català, però que si han de triar entre el govern català i el poble, sempre triaran el poble.

Finalment, Daniel Laspra, advocat i membre del Cadci ha respost a diferents preguntes dels periodistes, acompanyat del primer conductor a qui ha arribat una denuncia, un noi de les comarques de Lleida.
Entre d`altres s`ha dit que no es revelarà l`estratègia de defensa, però si ha explicat alguns temes, com el fet de que l`article amb que s`està multant no es correcte, perquè en el codi de circulació aquest article només contempla l`obligació d`aturar-se, no de pagar, o que el denunciant no consta en les multes, que diuen denunciant voluntari i no s’especiifca cap nom, o que no hi ha cap multa signada per agents dels mossos que estaven a les concentracions dels peatges, perquè els mossos que són el cas que han de sancionar no ho han fet en cap cas.
També s`ha comentat que les multes que arriben del País Valencià citen un altre article del reglament de circulació.

01.06.12

Nota informativa sobre multes

En relació a l’arribada d’una possible multa per la campanya contra els peatges als Països Catalans, a la que s’han referit diferents mitjans de comunicació, informem que el nostre equip jurídic de Catalunya Diu Prou està treballant per resoldre aquesta qüestió amb la màxima rapidesa i discreció.
Quan disposem de l’informe complert dels nostres juristes farem un comunicat explicant la situació i quines són les conclusions a que s’han arribat.
Tots aquells conductors que rebin qualsevol requeriment o sanció poden adreçar-se a juridica@catalunyadiuprou.cat

Escrit al·legacions i resposta al requeriment

¡Recordeu que heu de presentar el requeriment i l’escrit d’al·legacions! 

Aquí teniu l’escrit per respondre el requeriment d’identificació de trànsit als #novullpagar.  S’ha d’adjuntar a la identificació del conductor omplint el requeriment i enviar-ho tot junt.

Heu de fer 2 còpies: l’original és pel Servei Català de Trànsit i la còpia per vosaltres. El podeu presentar directament a una oficina d’aquest Servei, o bé, a qualsevol oficina de registre de la Generalitatde Catalunya.

També teniu l’opció d’enviar-lo per correu certificat, però heu de tenir en compte d’anar a Correus amb el sobre obert amb l’original dintre per enviar i la vostra còpia. Allí us segellaran els dos escrits i ja podreu tancar el sobre i entregar-lo per enviar.

Recordeu que és IMPRESCINDIBLE identificar-se, en canvi presentar l’escrit d’al·legacions no és imprescindible.

Aquets passos els heu de repetir per cada requeriment que tingueu, és a dir, conforme aneu rebent més requeriments els haureu de respondre identificant-se un a un.

Avís importat: no podem fer-nos responsables dels documents publicats a d’altres webs ni de l’assessorament donat que no sigui a la nostra pàgina web o des d’un correu-e amb l’extensió @catalunyadiuprou.cat

* Hem elaborat un escrit d’al·legacions per aquells casos de multa per obstrucció de la via. Podeu demanar-lo a juridica@catalunyadiuprou.cat

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Notes de premsa, Premsa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Insubmissió a la renda: Membres de Catalunya Diu Prou paguen a l’Agència Tributària Catalana

  1. cetina ha dit:

    Si heu de portar qualsevol document a Correos per enviar-ho certificat heu de portar 3 còpies, per que una és per Correos

  2. Sergi ha dit:

    Hem d’omplir el requeriment també?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s